Vi starter med SKILEIK for 2012-barn!

Postet av Njård - Langrenn den 24. Des 2018

Vi starter opp ny gruppe i Njård Langrenn!

Det blir SKILEIK for de barna som går i 1. klasse (2018-19). 

Trening blir onsdager kl 18 - 19.

Første gang 9. januar. Oppmøte ved Heftyevillaen (nedenfor Frognerseteren Restaurant), der Korketrekkeren krysser veien). Senere blir det oppmøte på Øvresetertjern (oppmøte ved flaggstangen). Det er ikke preparerte løyper der ennå.

Njård stiller med ungdommer som trenere, men vi håper også å få med engasjerte foreldre.

Vårt mål er å skape skiglede og sosialt treningsmiljø.

Meld fra om ditt barn vil være med til Margrethe: m.b.christoffersen@jus.uio.no

Treningsavgiften er kr 800 for skisesongen 2019.  Mer info kommer på gruppens webside.

VELKOMMEN!

Presentasjon.pdf
Betaling av treningsavgift / Nytt medlemssystem

Postet av Njård - Langrenn den 5. Des 2018

Har du ikke betalt treningsavgift for sesongen 2018-19? Pga innføring av nytt medlemssystem i Njård, vil det i en kort periode ikke være mulig å betale treningsavgiften i Langrennsavdelingen. For likevel å ha oversikt over barna i gruppene, ber vi dem som ikke har betalt om å sende en email med navn på barnet til Oppmann for ditt årskull (for kontaktinfo, se gruppens webside), så kommer vi tilbake med mer informasjon om betaling.
Fluorforbud i årsklasser t.o.m 16 år

Postet av Njård - Langrenn den 4. Des 2018

Vi har mottatt følgende informasjon fra Norges Skiforbund:

Det har kommet spørsmål etter innføringen av fluorforbud i klassene til og med 16 år. Noen av spørsmålene vet vi enda ikke svaret på, men det blir gitt ytterligere informasjon når dette er tilgjengelig.

Det som er bestemt er at forbudet gjelder alle glidprodukter som inneholder fluor.
Det er laget en liste (Fluorfrie produkter felles.xlsx) med produkter som er uten fluor fra smøreleverandørene.
Denne vil bli oppdatert fortløpende dersom det kommer nye produkter/ nye leverandører som ønsker inn på listen.

Hvordan blir forbudet håndtert? 
Det blir ikke gjennomført noen form for sanksjoner (disking eller bøter) i denne sesongen dersom fluor oppdages.
Dersom det påvises fluor på ski som blir testet, vil deltagers klubb bli informert om dette. Det vil framgå hvilken utøver som har blitt testet med fluor, og det er da ønske at klubben gir en tilbakemelding til Skiforbundet dersom de mener dette testresultatet er feil.

Hvordan er testprosedyren:
Det kan bli testing av fluor i vilkårlige renn for alle klasser til og med 16 år.
Testen skjer ved at en liten kloss med en form for teip blir plassert i glidsonen på skiene og så fjernes, før skien blir børstet et par strøk.
Klossen med testresultatet blir forseglet og merket med startnummer før den blir sendt til analyse.
Testingen kan foregå enten rett før start eller rett etter målgang.

Hva om???
Det er kommet mange spørsmål om hva skjer dersom det benyttes børste som tidligere er brukt på fluor, eller hva skjer dersom noen preparerer med fluor ved siden av, eller om festevoksen som inneholder fluor glir bakover på skiene….
Vi har ikke alle svar på hvordan dette vil slå ut, men det skal gjennomføres mange tester nå i
starten på sesongen på testski, som skal finne svarene på om dette vil gi utslag.
Tester så langt viser ikke utslag på dette.
Videre viser d
e felttester som så langt er gjennomført at dersom en fluorbehandlet ski er vasket med flourrens så påvises heller ikke flour på sålen.
Men det skal testes ytterligere på alt dette.


Oppfordringer fra LK
Det finnes mange dyre produkter på markedet som ikke inneholder fluor.
Vi vil uansett oppfordre alle som smører ski for barn og unge under 17 år til å velge billige produkter som parafinglider og begrense antall par ski.
I tillegg vil vi oppfordre/henstille alle deltagere, trenere, ledere, foreldre, etc – om å oppføre seg ordentlig på skirenn i vinter, slik at vi unngår «kjipe» situasjoner som utskjelling, baksnakking og mistenkeliggjøring – mao være snille med hverandre!!

HMS!
Selv om det er et forbud mot fluorholdige glidprodukter i klassene under 17 år, oppfordrer vi alle som smører ski til å bruke beskyttelsesutstyr som hansker og maske.
Det er fortsatt produkter som kan inneholder stoffer som kan være skadelig for hud og luftveier (finstøv)


Norges Skiforbund
Langrenn


AVLYST! Smørekurset onsdag 28. november avlyst pga få påmeldinger

Postet av Njård - Langrenn den 19. Nov 2018

Smørekurset er dessverre AVLYST pga få påmeldinger.

Vi inviterer alle i Njård Langrenn til GRATIS smørekurs! Vår smøreekspert Thomas Jenssen holder kurs for nybegynnere og viderekomne onsdag 28. november kl 18.30 - 21.00. Dette burde alle foreldre benytte seg av! Og gjerne også eldre barn/ungdom som bør lære seg å smøre ski selv. Dårlige ski kan ødelegge mye skiglede, så sett av denne kvelden for å få gode tips av Thomas.  

Kurset holdes i Klubbhuset i Jensmessveien 1 (v/tennisboblen, ikke i Njårdhallen).

Kurset er gratis, men for å ha oversikt over hvor mange som kommer, ber vi dere melde dere på via medlemssystemet (log in via njard.no, og meld der dere betaler treningsavgift etc).

Bestilling av Njårds langrennstøy

Postet av Njård - Langrenn den 22. Okt 2018

Vi har åpnet et nytt bestillingsvindu for langrennstøyet for Njård. Vi har både ny leverandør (Bjørn Dæhlie) og ny og fin design på klærne. I tillegg til langrennsdresser, kan du også bestille diverse gensere, dunjakker, pannebånd etc med klubblogo. Bestillingsvinduet er åpent t.o.m 28. oktober, og levering blir da før jul. Her er link til bestilling:

 http://www.bull-ski-kajakk.no/njard.

Hos Bull Ski og Kajakk på Majorstuen kan du prøve modeller/størrelser. Det vil også være mulig å prøve størrelser på Njård Langrenns hyggekveld i Holmenkollen onsdag 24. oktober kl 18.

Om du er uheldig og bestiller feil str, vil Bull ha et ekstra lager av våre klubbklær i butikken på Majorstuen, slik at du kan bytte der.

(Til dere som bestilte i forrige bestillingsvindu; levering er blitt litt forsinket, men er ventet i begynnelsen av november. Dere vil få melding når tøyet er klart for henting.)
test

Postet av Njård - Langrenn den 18. Okt 2018

xxxxx

Familiesamling på Ilsetra 2019

Postet av Njård - Langrenn den 15. Okt 2018


Den årlige ”familiesamlingen” for Njård blir i år også på Ilsetra, 13. - 15. desember!  Vi får hele hotellet for oss selv, dvs. at vi har reservert 40 leiligheter som er tilknyttet hotellet  Vær rask med påmelding, førstemann til mølla! 

Les mer om Ilsetra her: http://www.ilsetra.no/    Husk badetøy!!!! 

Samlingen tilbyr treningsopplegg for barna som er født 2010 og eldre, samt sosialt arrangement om kvelden lørdag. Det er veldig hyggelig om familier med yngre barn også deltar, men vi har ikke organisert trening for barn født 2010 og yngre. 

Hver leilighet er beregnet på 4 personer; ett rom med dobbeltseng og ett rom med køyeseng. Det er et lite minikjøkken, en liten stue samt bad/wc i hver leilighet. Det er sengetøy på rommene, men dere må re opp selv. Det er mulig med 5 personer i leilighetene, dersom 3 er yngre barn.

For å få kabalen til å gå opp, må det bo minst 3 i alle leiligheter. Alle som er færre enn 3 når de melder seg på, må sende en mail til monica.jacobsen@colliers.com om hvem de eventuelt kan tenke seg å bo med. Monica må også ha beskjed om noen skal ta med seg andres barn og om noen eventuelt skal bo i egen hytte, men skal være med på samlingen. 

Total pris pr. person for hele helgen, inkl. helpensjon fra middag fredag til lunch søndag utgjør:

Barn/ungdom (0-18 år)  kr 1 390 

Voksen  (over 18 år)        kr 1 790

All drikke betales i tillegg. 

Vi har opprettet påmelding med betaling på hjemmesiden til Njård Langrenn. Logg inn som vanlig og gå til ”påmeldingsfanen”. Se https://njard.weborg.no/event/456 


NB! Pga forskjellige priser for voksen og barn/ungdom, kommer dette opp som to forskjellige linjer i påmeldingssystemet. Vær nøye med å velge riktig familiemedlems navn i riktig prisgruppe. Dersom du skal melde på foreldre eller barn (søsken) som ikke er medlemmer i Njård, melder du på i medlemmets navn (men i den riktige prisklassen). Send så mail på mailadressen under og informer om riktig navn på de påmeldte. 

FRIST FOR PÅMELDING ER 10. november 2019. ”Førstemann til mølla”-prinsippet gjelder. 

Hele hotellet er til Njård Langrenns disposisjon. Vi vil måtte spise i to omganger da spisesalen kun rommer ca 80 pers. Det vil si at barna får første bordsetning til alle måltider, noe vi håper kan bli veldig sosialt og hyggelig for dem. De som har med seg små barn kan selvsagt ta med dem til andre bordsetning med de voksne, eller delta sammen med barna.  Vi voksne tar andre bordsetning og får anledning til å bli bedre kjent med hverandre. 

Håper vi sees!!! 

Se Invitasjon Njårdsamling Ilsetra 2019 v1.docx
Hyggekveld onsdag 24. oktober

Postet av Njård - Langrenn den 9. Okt 2018

Her er presentasjonen som ble gitt på hyggekvelden: Hyggekveld 2018 presentasjon FINAL.pdf

HYGGEKVELD
Vi inviterer til hyggekveld for alle i Njård Langrenn onsdag 24. oktober kl 18-20, denne gang på Pressesenteret i Holmenkollen (kafeen til venstre ved inngangen til stadion). Vi ønsker små og store utøvere, foreldre, søsken og trenere velkommen! 

Dette er en tradisjon vi har hatt i mange år, og det er alltid god stemning.

Her blir det gitt litt informasjon om hva som skjer i klubben kommende skisesong, og vi håper å vise bilder og video. BULL Ski & Kajakk vil være tilstede og har med seg Njårdtøy for prøving. De vil også ha med seg noe ski, skisko og staver til de yngre barna slik at man kan se og få råd.

Vi serverer gratis pizza, saft, kaker og kaffe. Det blir lotteri med flotte gevinster! Lodd kan betales med Vipps eller kontanter.

Vi regner med at alle hjelper til med de oppgaver som må gjøres! Under ser du listen over oppgaver. Gi beskjed til Ingerid Langslet, ingerid.langslet@gmail.com, mob: 99030370, om hva du kan hjelpe til med, senest 22. oktober.

- Bake kaker
- Ta med termos med kaffe
- Servering av mat/drikke
- Rydding av lokalet etter kl 20 (er vi mange, går det raskt!)

Velkommen!
Velkommen til ny langrennsesong!

Postet av Njård - Langrenn den 28. Aug 2018

Oppstart ny sesong

Vi håper alle har hatt en flott sommer og er klare for ny sesong i Njård Langrenn! Treningen er allerede igang for noen av gruppene. Følg med på din gruppes websider (og Facebook/Spond for de grupper som bruker det) for mer info om oppstart, tid og sted.
De to yngste gruppene (2010 og 2011) starter trening etter høstferien. Vi trenger en oppmann for 2011. Kan du bidra? Send en mail til Fredrik Ottesen: fot@raeder.no.

Viktige datoer fremover

Sportsmessen i Njårdhallen 18. - 21. oktober 
Dette er en utmerket mulighet til å selge og kjøpe brukt utstyr. Bull Ski & Kajakk og Anton Sport vil også ha gode tilbud på nytt sportsutstyr.  

Hyggekveld onsdag 24. oktober 
For alle årskull/foreldre, antageligvis på Huseby Skole. Mer info kommer!

Treningssamling 14. – 16. desember 
Familiesamling for alle grupper (2009 og eldre). Denne gang gleder vi oss til å dra til Ilsetra på Hafjelltoppen. Mer info kommer!

Njårdrennet 3. februar
Njårdrennet arrangeres søndag 3. februar i Holmenkollen. Her bidrar alle, og vi ber foreldre, i alle årskull i Njård Langrenn, om å holde av denne dagen. Vi trenger mange funksjonærer/kakebakere etc! I tillegg håper vi at alle Njårdbarn og -ungdom deltar i rennet. Vi pleier å ha mer enn 1.000 deltagere fra mange naboklubber, og rennet er en viktig inntektskilde for Njård Langrenn.

Konkurranser i høst

Vi minner om flere morsomme muligheter før snøen kommer, bl.a:
-  Sørkedalsløpet tirsdag 4. september
Se mer info her: http://www.sorkedalen.no/sorkedalslopet/
-  Oslo Rulleskicup 6. og 18. september  for 9-16-åringer
Se mer info her: https://lynski.no/arrangement/oslo-rulleskicup-2018/
-  Rulleskirenn i Nittedal søndag 23. september
Se mer info her: http://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9405669
-  Sognsvann Rundt Medsols arrangeres hver onsdag ut oktober.
Se mer info her: http://www.sognsvannrundtmedsols.no/

Betaling av treningsavgift

Treningsavgift betales via din medlemsside på Njårds websider (logg på via njard.no). Alle nye kan forsøke seg på trening inntil tre ganger før de må betale treningsavgift.

Sponsorer

Vi ønsker å holde treningsavgiftene så lave som mulig. For å få til dette, er vi avhengige av andre inntekter. Vi skal veldig snart trykke opp nytt trenings- og konkurransetøy, og vi har plass til flere sponsorer! Er det foreldre som har et firma, en arbeidsgiver eller kjenner andre som vil støtte barne- og ungdomsidrett, er det supert om dere tar kontakt med oppmann for deres årskull eller Morten Dybdahl (mortendybdahl@gmail.com) så snart som mulig for nærmere informasjon. Hvis noen ønsker å bidra mot reklame andre steder, f.eks på Njårdrennet eller på treningssamlinger, er det også bare å ta kontakt. Alle bidrag, små og store, blir høyt verdsatt!

Med vennlig hilsen
Styret i Njård Langrenn
Tren med landslagsutøvere 14. juni!

Postet av Njård - Langrenn den 24. Mai 2018

Vil du bli trent av verdens beste skiløpere? Torsdag 14. juni stiller landslaget og landslagstrenere opp for å gi deg teknikktips og treningstur på rulleski under Holmenkollen skishow. Under kan du lese mer om arrangementer og melde deg på. Her her det førstemann til mølle, og du må være født mellom 2002 - 2006.

Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Holmenkollen sommerskiskole, Oslo skikrets, Skiforbundet og Holmenkollen skifestival inviterer til Oslo skishow med klubbtrening for skiglade ungdommer!

Torsdag 14.juni går Holmenkollen skishow av stabelen i Holmenkollen, men et tettpakket og spennende program for store og små. Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer igjen til treningsøkt for skiglade ungdommer mellom 12-16 år. Under får dere nødvendig informasjon om det flotte og eksklusive treningstilbudet.

Generell info:

Holmenkollen sommerskiskole med flere spesielt inviterte får gleden av å bli trent av verdens beste skiløpere – nemlig landslagsløperne i Norges skiforbund. Etter økten blir det gode muligheter for å samle inn autografer og hilse på de som kal gå konkurranse. Påmeldingen er åpen, og vi anbefaler alle å være tidlig ute da vi har begrenset antall plasser.  Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Viktig info:

Til selve treningsøkten må alle huske å ta med skøyteski, staver, hjelm og hansker. Slik våren har vist seg kan det bli veldig varmt vært, så husk å ta med drikke til selve økten, og etterpå. Det samme gjelder en nistepakke til etter treningen, selv om det blir mulig å kjøpe mat i anlegget. Ellers er det bare å huske godt overskudd og godt humør J.

Fokus for treningen er teknikk- og hurtighetstrening på rulleski i Holmenkollen skianlegg. Stilart er skøyting.

Tidsplan:

Kl. 15.50 – garderoben i Kollenstua (se bildet og blå markering) åpner slik at de som trenger et sted å legge fra seg noe har mulighet til det. Det er begrenset med plass, så det er flott hvis dere ikke må legge igjen altfor mye – og at det som legges igjen er godt merket med navn og nummer. Det blir vakthold der frem til etter treningen. Døren forblir låst og vakt kan kontaktes for de som ønsker å hente senere (henger opp lapp med mob.nr).

Kl. 16.00 - oppmøte utenfor inngangen til Kollenstua. Kort informasjon og inndeling i grupper (gruppene deles i stor grad inn etter alder).

Kl. 16.15 – vi går gruppevis fra Kollenstua og opp i skianlegget for å møte trenerne

Kl. 16.30 – Trenerne introduserer seg selv og tar med gruppene sine.

Kl. 17.30 – Treningen er ferdig, og det blir tid til å mingle litt med utøvere og trenere før konkurransene starter kl. 18.00.

Dersom det skulle forekomme endringer eller nye opplysninger vil dere bli informert om det. Gruppeinndeling og eventuell tilleggsinformasjon blir sendt ut senest to dager før 14. juni.

Utover dette håper vi alle blir med på å heie eliteløperne fram i konkurransene. Her ser dere program for dagen.

Vi gleder oss, og ønsker dere velkommen!

Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3


Njård Langrenns sommerkolleksjon fra Swix

Postet av Njård - Langrenn den 13. Apr 2018

Det er nå mulig å bestille Njårds løpekolleksjon fra Swix. Bestillingsvinduet er åpent frem til onsdag 18. april kl 23.59.

Slik bestiller du:

- Gå inn på http://www.original.no

- Trykk "Teamshop" (rød boks øverst)

- Logg på med brukernavn njardil

- Nå ser du modellene, men i feil farger. For å se Njårds design; trykk "Se teamets design her" (rød boks øverst). (Legg merke til at man også kan bestille en neongul T-skjorte med Njårdtrykk. Denne sees ikke sammen med teamets design, men sees direkte i bestillingen.)

- Husk å bruke størrelseguiden

- Varene kan hentes hos Milsluker'n ca 6 uker etter bestilling. Du få mail når varene er klare.

Merk at overtrekksdressen er sommerversjonen, dvs en tynn overtrekksdress, med bl.a litt lavere krage enn langrennsdressen.

Klubbmesterskapet 10. april

Postet av Njård - Langrenn den 23. Mar 2018

Påmeldingen via websiden stenger i dag (renndagen, 10. april) kl 14. Etteranmelding kan gjøres i Sørkedalen. Vær i så fall ute i god tid. Betaling for etteranmelding kr 100 gjøres via Vipps til 87973 Njård Langrenn).

Tirsdag 10. april ønsker vi velkommen til klubbmesterskapet i Langrenn i Sørkedalen. Dette er en hyggelig og uhøytidelig avslutning på sesongen, så her håper vi alle er med!

Stilart: fristil (dvs skøyting for de fleste, og klassisk om noen av de yngste heller vil det.) Det er fellesstart for hver årsklasse. Første start er kl 18.00. Se tidsplan for start alle klasser nedenfor.

Påmelding koster kr 100 per deltager. Alle deltagere får da en gratis brus (eller saft), pølse/toast og kake. Det er gratis kaffe/kake til foreldre. Og det er selvfølgelig premie til alle!

Vi trenger mange kakebakere! Gi gjerne beskjed til Camilla (Camilla.aschehoug@nrk.no). Noen foreldre vil få faste oppgaver, og ellers bidrar alle foreldre der de ser det er behov, med rydding etc.

For påmelding: Logg på som vanlig via våre websider. Velg fanen Påmelding/../..  øverst. Se melding øverst på siden vedr påmelding etter kl 14 renndagen.

STARTPLAN

10 km

Kl 18.00: M17, M18, M19-20 + M Senior

5 km

Kl 18.02: G15 + G16

Kl 18.04: K17, K18, K19-20 + K Senior

Kl 18.06: J15 + J16

1 km

18.30: G9

18.32: J9

18.34: G8

18.36: J8

2 km

18.40: G12

18.42: G11

18.44: G10

18.46: J12

18.48: J11

18.50: J10

3 km

18.56: G14

18.58: J14

19:00: G13

19.02: J13

Innkalling til Årlig møte i Njård Langrenn

Postet av Njård - Langrenn den 22. Feb 2018


Innkalling til Årlig møte i Njård Langrenn

Tid: 28. februar 2018 kl 20.00

Sted: Klubbhuset (ved tennisboblen i Jensmessveien)

For å ha stemmerett må man være fylt 15 år, hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforplktelsene, jfr NIFs lov § 2-5. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt, jfr NIFs lov § 2-9. Det Årlige Møtet skal bl.a. behandle Njårds Langrenns årsberetning og regnskap for 2017, foreta valg av nytt styre og komiteer og vedta budsjett for 2018.  Ønsker du å fremme forslag for behandling på det årlige møtet, må forslaget fremmes for langrennstyret senest 24. februar. Alle saksdokumenter vil være tilgjengelige på denne nettsiden så snart som mulig, og i god tid før det årlige møtet. Vi ønsker alle medlemmer velkommen på det årlige møtet!

Vi trenger flere styremedlemmer! Har du lyst og tid til å bidra, vil vi gjerne at du tar kontakt med Valgkomiteen: thomas.jenssen@accenture.com eller anneglomnesrudi@hotmail.com.

Det er morsomt og givende å bidra i styrearbeidet!

Agenda:

1. Konstituering 

Godkjennelse av innkalling og saksliste - Valg av møteleder - Valg av referent - Valg av 2 protokollunderskrivere

2. Godkjennelse av Årsmelding 2017 

Her er link til Årsmelding 2017 og Utfyllende årsberetning 2017

3. Behandling av Regnskap for 2017

Her er link til Regnskap for 2017

Her er link til Balanse 31.12.2017

4. Vedta Budsjett for 2018

Her er link til Budsjett for 2018

5. Behandle eventuelt innkomne forslag

6. Foreta valg 

Med vennlig hilsen Styret i Njård Langrenn

Supertilbud på Njårds dunjakke fra Swix

Postet av Njård - Langrenn den 2. Feb 2018

Milsluker'n tilbyr nå forhåndsbestilling av Njårds dunjakke for neste sesong. Grunnet stor etterspørsel av jakken fra mange klubber, har de klart å forhandle frem en meget god pris, dersom jakken forhåndsbestilles nå før 6. februar (men med levering først i midten av oktober). Det vil også bli mulig å bestille jakken til høsten, men da til den "vanlige" prisen.

Junior, pris ved bestilling nå: kr 900 (til høsten kr 1.200)
Voksen, pris ved bestilling nå:  kr 1.200 (til høsten er prisen kr 1.500)

Se vedlagte link til flyer HER med link til bestillingsside hos Milsluker'n.
Se også foto under av omtrent hvordan jakken så ut med trykk i år. Mindre endringer kan forekomme.

Som vanlig anbefaler vi å sjekke størrelser i størrelsesguiden på nettet. Enda bedre er det om du kan prøve jakken i butikk eller av bekjente som allerede har jakken. 
Oslo Skifestival - super innsats av Njårdløpere

Postet av Njård - Langrenn den 2. Feb 2018

Super innsats av Njård på Oslo skifestival 20 og 21. januar. Det var mange løpere i aksjon, fantastisk innsats av alle! Det ble noen topp-plasseringer også.

I klassiskrennet lørdag tok Vilde Opedal en flott 3. plass for jenter 16 år, Lars Bjærtnes og Leopold Strand vant klassene 14 og 11 år.

På stafetten søndag tok et av Njårds 2007-lag en sterk åttendeplass i klassen mixed 11-12 år. 2004-laget klinket til med fjerdeplass i klassen gutter 13-14 år.

Vi gratulerer alle Njårdere som var ute i løypa med strålende innsats!


Stafettgjengen 2007

2004
Vinterskiskole i vinterferien - Superski

Postet av Njård - Langrenn den 30. Jan 2018

Superski vil i 2018 dele opp alle skiskolene i alderen 9-12år og 13-16år. Dette for å sikre knallgode opplegg for alle aldersgrupper. 9-12år vil ha mer fokus på lek og moro på ski, kombinert med gode teknikktips og trening. 13-16år vil det bli enda litt mer spesifikk og seriøs trening med masse teknikkfokus og gode treningsøkter. For de eldste blir det også fokus på formfremkallende trening fram mot blant annet Hovedlandsrennet som går påfølgende helg. Det vil igjen innen 9-12år og 13-16år være inndelt i mindre årsgrupper. Alle trenerne på vinterskiskole er tidligere aktive eller fremdeles aktive skiløpere. De er med og sørger for en super skiskole med mye moro og lærerike dager. Bli med da vel!

 

Dato: 19.februar – 22.februar ( man-tors kl. 08.30-16.00)

Pris: 2499,-

Påmelding: For å komme til påmeldingsiden trykk HER

Alder: Deltageren må være født 2002-2009

Sted: Holmenkollen, med tilgang til dusj og garderober.

Hva inneholder vinterskiskolen:  Vinterskiskolen byr på fire dager fylt med lærerike og spennende økter. Det blir fokus på terping av teknikk kombinert med morsomme konkurranser og skilek. De eldste deltagerne vil bli filmet for videoanalyse både på klassisk og skøyting, og vi vil systematisk gå igjennom dette i pausene. Videoanalyse er et veldig nyttig verktøy for å bedre teknikken, og deltagerne vil få mange gode innspill om de kan jobbe med videre. Det blir også en uhøytidelig 3kombinasjonskonkurranse med disiplinene slalom, hopp og langrenn. Det blir sosialt opplegg mellom øktene med diverse quiz, leker, konkurranser. I tillegg kommer vi til å ha noen faglige innslag med blant annet foredrag og gruppearbeid. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke i Holmenkollen vinterferien!

Se fullstendig program HER.

Trenere: Alle trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere. I tillegg har alle trenere god erfaring som trenere. Vi kan derfor garantere kompetente og dyktige trenere, og at deltagerne vil få god oppfølging og utbytte av å være med på Superski Vinterskiskole. Se mer om trenerne under trenerfanen eller HER

Utstyr: Det blir skitrening med både klassisk og skøyting. Se fullstendig utstyrsliste HER

Samarbeidspartner: Bjørn Dæhlie er med som hovedsamarbeidspartner på vinterskiskolen. De sørger for flotte premier og deltagerartikler.

 

Se evnt mer på www.superski.no

 

Njårdrennet 13. januar

Postet av Njård - Langrenn den 4. Jan 2018

Vi ønsker velkommen til Njårdrennet 13. januar i Holmenkollen!

Les alt om rennet på egen webside: njardrennet.no

Følg oss også på Facebook: https://www.facebook.com/njaar...


Njårdrennet 13. januar

Postet av Njård - Langrenn den 4. Jan 2018

Vi ønsker velkommen til Njårdrennet lørdag 13. januar i Holmenkollen!

Les alt om rennet på egen webside www.njardrennet.no

Følg oss også på Facebook: https://www.facebook.com/njaar...
Njårdrennet 13. januar

Postet av Njård - Langrenn den 4. Jan 2018

Velkommen til Njårdrennet lørdag 13. januar. Les alt om rennet på egen webside www.njardrennet.no