EMIT tidtakerbrikker - 11 år (f. 2007) og eldre

Postet av Njård - Langrenn den 29. Nov 2017

Skiforbundet ønsker at alle 11 år og eldre (f. 2007 og eldre sesongen 2017-18) stiller med egne tidtakerbrikker (EMIT-brikker) på skirenn. Det vil fremdeles være mulig å leie brikker på skirenn, men dette må dekkes av utøver (pleier å koste kr 50 per renn). En EMIT-brikke koster kr 700. Batteriet varer i 5 år, og brikken kan evt også selges videre om man ikke lenger har bruk for den.

Les mer her: https://www.skiforbundet.no/la...

Gratis SMØREKURS 15. og 22. november

Postet av Njård - Langrenn den 31. Okt 2017

Alle barn (og voksne) fortjener gode ski! Dårlige ski kan ødelegge mye skiglede! Er du ikke ekspert, men tenker at du har noe å lære om smøring?

Vi ser at det er mange av de samme som kommer på smørekurs hvert år. Mange flere burde benytte sjansen til å få noen gode råd! 

HER BURDE DET NESTEN VÆRE FREMMØTEPLIKT FOR ALLE FORELDRE (og eldre barn/ungdom som bør lære seg å smøre ski selv etterhvert) 

Grunnkursonsdag 15. november kl 18.30 - 21.00

- Grunnleggende behandling av ski, glider, voks og klister

- Gjennomgang av nødvendig utstyr for behandling av ski

- Skismøring vs. Skinski

Viderekomne/Racingonsdag 22. november kl 18.30 - 21.00

- Prep av ski til konkurranse

- Feste, glider, cera og rill

Begge kursene er i Klubbhuset i Jensmessveien 1 (v/tennisboblen, ikke i Njårdhallen)

Kursholder: Thomas Jenssen 

Kursene er gratis, men for å ha oversikt over hvor mange som kommer, ber vi dere melde dere på via medlemssystemet (samme sted som dere betaler treningsavgift etc.)

Ny Njård dunjakke

Postet av Njård - Langrenn den 29. Okt 2017

Gjennom Milsluker'n kan vi nå bestille ny Swix dunjakke med Njårdtrykk. Modellen er ny av året, og er Swix' nye klubbjakke. Denne er tynnere enn jakken vi tidligere har hatt, men er visst god og varm pga bedre kvalitet på dunet. 

Vi er blitt fortalt at jakken er blitt veldig populær, og vi setter derfor en kort bestillingsfrist (7. november), og håper den dermed ikke blir utsolgt fra Swix. 

Mange av dere fikk se og prøve jakkene på Hyggekvelden, men vi måtte levere disse prøvene tilbake. Dersom du vil prøve jakkestørrelser, er det mulig Milsluker'n eller andre sportsbutikker har den inne. Se ellers størrelsesguide på nettet. 

Jakken koster:

Junior kr 1.150 (veil. 1.500)

Dame/Herre kr 1.500 (veil 1.999)

Her er link til bestilling via Milsluker'n (NB Merk at bestillingsfrist her står 15. november, men den er endret til 7. november): 

https://www.milslukern.no/sear...


Fellessamling på Skeikampen 1-3. desember

Postet av Njård - Langrenn den 27. Okt 2017

I år skal vi bo på Thon Skeikampen Resort - Skitorget, dette er nyere leiligheter på Skeikampen. Vi trener i de flotte løypene i området rundt.

Samlingen tilbyr treningsøkter for Rekrutt 10 år og eldre og fullt opphold med sosiale arrangementer. Det er veldig hyggelig om familier med yngre barn også deltar, men vi har ikke organisert trening for barn under 10 år (født 2009 og senere).

Thon Skeikampen Resort har leiligheter med hhv 10, 8 og 4 sengeplasser. For å få plass til så mange som mulig, må vi be alle være fleksible med hensyn til romfordeling. Er det noen dere gjerne vil bo sammen med, må dere sende en mail til mailadressen under. Vi kan ikke garantere at alle får oppfylt sine ønsker om spesifikke romtyper. Romfordelingen gjøres så godt vi kan, og eventuelle bytter må dere ordne selv. Dersom yngre barn blir meldt på uten foreldre, er det viktig at dere avtaler med andre foreldre de kan bo med og som tar ansvar for barnet og hjelper med riktig påkledning/smøring osv.

Alle rom har egne bad. Sengetøy må medbringes. Mer info om Skitorget finnes her: https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/skeikampen/thon-skeikampen-resort/thon-skitorget-apartments-1-soverom/Gallery?HotelSearch=Thon+Skeikampen+Resort&SearchPageId=2259&SelectedHotelPageId=2259&CheckInDate=2017-09-12+04%3A00%3A00Z&CheckOutDate=2017-09-13+04%3A00%3A00Z&Rooms%5B0%5D.Adults=4&Rooms%5B0%5D.Children=0&Rooms%5B0%5D.Infants=0&Rooms%5B0%5D.SelectedRoom=13251.

Prisen for overnatting på Skitorget inkluderer helpensjon (fra middag fredag til lunsj søndag):

  • Voksen: kr 1.590

  • Ungdom 13-18 år: kr 1.390

  • Barn 0-12 år: kr 990

    Vi har opprettet påmelding med betaling på hjemmesiden til Njård Langrenn. Logg inn som vanlig og gå til ”påmeldingsfanen”.

NB! Pga forskjellige priser for voksen/ungdom/barn, kommer dette opp som flere linjer i påmeldingssystemet. Vær nøye med å velge riktig familiemedlems navn i riktig prisgruppe. Dersom du skal melde på foreldre eller barn (søsken) som ikke er medlemmer i Njård, melder du på i medlemmets navn (men i den riktige prisklassen). Send så mail på mailadressen under og informer om riktig navn på de påmeldte.

Ønske om romfordeling og eventuelle spørsmål sendes på e-post til: camilla.aschehoug@nrk.no, mob: 41 45 86 13


 

Her er det førstemann til mølla;

FRIST FOR PÅMELDING ER TORSDAG 16. november 2017

NB! Hvis du bor på privat hytte denne helgen, men skal være med på samlingen må du gi beskjed til Camilla Aschehoug på e-post (camilla.aschehoug@nrk.no).


Vi gleder oss til en sosial og treningsrik helg og håper på mye snø!
Hyggekveld onsdag 25. oktober

Postet av Njård - Langrenn den 17. Okt 2017


Her er presentasjonen som ble gitt på hyggekvelden: Hyggekveld 2017 presentasjon.pdf

Vi inviterer til hyggekveld for alle i Njård Langrenn onsdag 25. oktober kl 18-20 på Huseby Skole. Vi ønsker små og store utøvere, foreldre, søsken og trenere velkommen!

Dette er en tradisjon vi har hatt i mange år, og det er alltid stor stemning.

Her blir det gitt litt informasjon om hva som skjer i klubben kommende skisesong. Vi viser bilder og kanskje video. Vi serverer gratis pizza, saft, kaker og kaffe. Det blir lotteri med flotte gevinster! Husk å ta med kontanter (gjerne mynter).

Vi regner med at alle hjelper til med de oppgaver som må gjøres! Under ser du listen over oppgaver. Gi beskjed til Ane Varden,anevarden@gmail.com, mob: 92608912, om hva du kan hjelpe til med, senest 23. oktober. Er det ikke nok som melder seg, må vi fordele oppgaver.

- Gevinster til lotteriet 

- Sette frem stoler fra kl 17.30 

- Bake kaker 

- Ta med termos med kaffe 

- Servering av mat/drikke 

- Rydding av lokalet/sette på plass stoler etter kl 20 (er vi mange, går det raskt!)

Velkommen!


Bestilling av Njård Langrenns klubbkolleksjon - frist 25. oktober

Postet av Njård - Langrenn den 13. Sep 2017

Til alle medlemmer i Njård langrenn

Det er nå mulig å bestille Njårds langrennskolleksjon - både sommer- og vinterklær. Bestillingsvinduet er åpent til 25. oktober, og leveringstid er ca 6-8 uker

Kolleksjonen bestilles gjennom denne linken: http://www.original.no/teamshop/

Brukernavn: njardil

(For å se hvordan Njårdklærne vil se ut, trykk den røde boksen ”Se teamets design her”. Vi har fått nye sponsorer, så det vil bli endringer i sponsortrykk).

Swix har flere forskjellige modeller på vinterdressene. Lurer du på hvilken som egner seg for deg? STAR X - er det rimeligste og tynneste alternativet TEAM X – varmere, for oppvarming og trening STAR X SOFTSHELL – varmest, for oppvarming/trening/fritidsklær, dyrest MISSION X- elite, for aktiv trening NORDIC X - rennklær (NET - nytt stoff D/H-modell, REV er stoff som tidligere, se info under)

NB! For dem som skal bestille konkurransedress:

Juniormodellene på konkurransedressen har samme stoff som tidligere. Dame/herremodellene har fått et nytt (og enda tynnere) stoff (heter NET på websiden). Dersom det ønskes voksenstørrelser i samme stoff som junior (som tidligere), må man bestille unisexmodellene (heter REV på websiden). 

Ved spørsmål, ta kontakt  med Per Christensen 92802502


Rulleskirenn Holmenkollen og Halden

Postet av Njård - Langrenn den 28. Aug 2017

Rulleskirenn er gøy! Her er invitasjon til to rulleskicuper nå i september:

Oslo Rulleskicup

Petit Tour de Tistedal

Ved påmelding, velg "Klubben betaler".
Klubbmesterskapet 29. mars

Postet av Njård - Langrenn den 23. Mar 2017

NB! Husk gummistøvler!! Det er veldig vått i Sørkedalen. Og gi beskjed til barna at de ikke bør gå på grusbanen; det er veldig lett å gå gjennom, og viktig å holde seg tørr før start.

Vi kan parkere oppe på plassen, eller langs veien, men ikke på grusplassen.

Påmelding via websiden er nå stengt. Etteranmelding? Kontakt Synnøve Erdal: synnove.erdal@gmail.com.

Da er det klart for neste renn; kanskje det siste i år for mange, og definitivt det hyggeligste: Klubbmesterskapet, onsdag 29. mars.

I klubbmesterskapet stiller alle opp!

Sted: Sørkedalen (v/klubbhuset til Sørkedalen IL, samme sted som Njårdrennet)

Stilart: Fristil
(Dette pga føre/smøreutfordringer. Fristil betyr skøyting for de fleste, men om noen (særlig de yngste) heller ønsker å gå klassisk, gjør de selvfølgelig det).


Påmelding: Se over! Påmelding via medlemsregisteret er nå stengt.

Vi håper alle tar i et tak der det trengs under arrangementet. Kan du ta med en kake el.l? Send en melding til Marte: marte.thorsby@ifpi.no. Vi serverer pølser, saft og kaffe.


Ca starttider (fellesstart) klassevis (tentative tider, følg med på websiden for evt endringer):

1 km. G8 Start 17:30
1 km. J8 Start 17:32
1 km. G9 Start 17:36
1 km. J9 Start 17:38


2 km. G10 Start 17:42
2 km. J10 Start 17:44
2 km G11 Start 17:48
2 km J11 Start 17:50
2 km G12 Start 17:54
2 km J12 Start 17:56
2 km G13 Start 18:00
2 km J13 Start 18:02

4 km G14 Start 18:06
4 km J14 Start 18:08

4 km G/M 15-Senior 18:12 (2 runder i 2 km-løypa)

4 km J/K 15- Senior 18:15 ( - " - )

Velkommen!

Mvh Styret i Njård Langrenn

To Njårdløpere på Oslo Skikrets' 1. lag på Kong Haralds Ungdomsstafett

Postet av Njård - Langrenn den 10. Mar 2017

Njårdløperne Matz W. Jenssen (G16) og Halvor Dybdahl (G15) er tatt ut på Oslo Skikrets' 1. lag på Ungdomsstafetten i Kollen søndag 12. mars. Stafetten er gitt i "gave" til Kongen ifm hans 80-årsdag, og kvelden før rennet skal deltagerne på pølsefest med Kongen!

I stafetten går Oslo Skikrets mot lag fra de andre skikretsene i landet. Kom gjerne og hjelp til å heie kl 9.30 i Kollen eller se sendingen kl 13.30 på NRK1.

Vi ønsker Halvor (tv) og Matz (th) lykke til!

Les mer om Ungdomsstafetten her: https://www.skiforbundet.no/ungdomsstafetten/
Njård på Hovedlandsrennet i Tolga for 15- og 16-åringer

Postet av Njård - Langrenn den 9. Mar 2017


Det var en spent gjeng Njårdløpere som reiste til Tolga helgen 1.-5. mars. De fem 2001-erne hadde HL-erfaring fra i fjor, men ni 2002-ere var for første gang med på dette (uoffisielle) norgesmesterskapet for 15- og 16-åringer. Hit kommer de aller beste fra hele landet, og det er gøy å måle krefter og få noen nye venner!

Alle jenter 2001 og 2002

De aller fleste reiste opp til Tolga (øverst i Østerdalen) allerede onsdag kveld. På Savalen Hotell ble vi møtt med nordlys ved ankomst. På hotellet bodde alle klubbene fra Oslo Skikrets. Torsdag morgen var det klart for testing av løyper og ski/smøring. 15 minus på morgenen ble raskt litt varmere utover dagen. Og så var det deilig å gå på ”ordentlig” snø igjen! Ikke kunstsnø, som det har blitt mye av i Oslo i vinter.

Njård hadde leid plass i smøreteltet, og vårt proffe smøreteam besto av Morten Dybdahl, Thomas Jenssen, Arne Aasland og Einar Golberg. De var i teltet morgen og kveld, og sørget for at alle hadde fantastiske ski hele helgen!

Tre fjerdedeler av smøreteamet.

Fredag var det 5 km fristil (7,5 km for G01). Ca 180 deltagere i hver av jenteklassene, og ca 300 i hver av gutteklassene. Og dette er de beste løperne i verdens beste langrennsland! Løypene var harde og bratte både opp og ned! Pia Engemoen Aasland tok en flott 13. plass (J15) og Matz W. Jenssen (G01) en fin 16. plass. Og mange av de andre Njårdløperne kom på premieplass, dvs blant den beste tredjedelen.

Matz W. Jenssen

Lørdag var det klart for sprint og skicross. Det startet med sprintprolog; 900 meter klassisk. Smørerne hadde igjen gjort en fantastisk jobb, og fire av Njårds løpere tok seg videre til kvartfinaler: Matz Jenssen, Halvor Dybdahl, Vilde Golberg og Fanny Varden Økern. Vilde og Fanny ble dessverre slått ut i kvartfinalene, men endte på flotte plasseringer; Vilde nr 20 (J16) og Fanny nr 14 (J15). Både Matz og Halvor gikk helt til finalen i sine klasser. Halvor tok en utrolig 2. plass (G15), mens Matz var uheldig med stavbrekk i finalen, og endte på en (likevel veldig bra!) sjetteplass.

Vi gratulerer Vilde G. (J16) med 20. plass, Fanny (J15) med 14. plass, og Halvor (G15) med 2. plass på sprinten!

De som ikke hadde gått videre til kvartfinalene i sprint, gikk videre til skicross. Dette var en krevende løype, som nok favoriserte dem som var litt uredde og gjerne hadde alpinerfaring. Kjempegøy, syntes noen; veldig skummelt syntes andre.. Så dette er noe å trene på for dem som er 15 og 16 år neste år. Og her fikk vi ny Njårdløper på pallen - Pia E. Aasland tok en super 3. plass! Og Pernille Lyssand kom på en flott 11. plass.

Pia på pallen etter skicross

Søndag var det stafetter for alle. Her stiller kretsene med lag på kryss og tvers av klubbene. Det er en jentestafett og en guttestafett, dvs at 15- og 16-åringer gikk på samme lag. Hver krets toppet noen lag, og så ble resten av lagene satt sammen, slik at alle fikk gått stafett. Hele 90 jentelag og 150 guttelag stilte til start, og det er god trening å manøvrere seg frem i så store felt.

Før start jentestafett

Gratulerer til alle med flott innsats, og en stor takk til smøreteamet for god service og fantastiske ski! Her er link til alle resultater https://www.skiforbundet.no/hl2017/start--og-resul... , og her er noen flere bilder:


Tv: Trener Joachim Jacobsen med mange av 01- og 02-jentene. Th: Veldig viktig med ivrig heiagjeng!

Nina Davies (J16) (tv) og Knut Steckmest (G15) (th)

Njård i Ungdommens Holmenkollrenn 2017

Postet av Njård - Langrenn den 7. Mar 2017

BVIF arrangerte Ungdommens Holmenkollrenn 18.-19. februar i Kollen. Her deltar ungdom fra hele Norge.

På klassisk lørdag stilte Njård med 13 utøvere på start og hele 9 fra 2003-kullet. Det var en meget sterk innsats fra klubben, vi ser at samtlige i Njård går både fint og fort på ski. Alle hadde toppformen inne og gode ski.

Lars Michael Bjertnæs i Gutter 13 tok sølv, og Ines Aloy-Lislerud i Jenter 14 tok gull på klassiskdistansen!

Søndag var det fristil, igjen med 13 Njårdere på startstreken. Lars Michael Bjertnæs stod for dagens beste resultat med en 5. plass i Gutter 13.


Oppvarming før lørdagens renn.

Marie, Ines og Jenny er fornøyde etter klassisk lørdag.

Lars' innspurt.

Lars på pallen.

Daniel og Jacob.

Avslappet stemning i pressesenteret etterpå. De unge og gamle koser seg, mens de «voksne» er opptatt av sosiale medier eller EQTiming, kanskje?Tekst; Tor Øyvind Lislerud

Bilder; Jon Rogstad og Margrethe Buskerud Christoffersen
Bestilling av Njård Langrenn langrennstøy, nytt bestillingsvindu. Bestillingsfrist forlenget til midnatt 15.03.2017

Postet av Njård - Langrenn den 28. Feb 2017

Vi har nå åpnet bestillingsvindu for Njårds langrennskolleksjon - BÅDE SOMMER- OG VINTERKLÆR.

Kolleksjonen bestilles gjennom denne linken: http://www.original.no/teamshop/

Brukernavn: njardil

(For å se hvordan Njårdklærne vil se ut, trykk den røde boksen ”Se teamets design her”. Vi har fått nye sponsorer, så det vil bli endringer i sponsortrykk).

Swix har flere forskjellige modeller på vinterdressene. Lurer du på hvilken som egner seg for deg?
STAR X - er det rimeligste og tynneste alternativet
TEAM X – varmere, for oppvarming og trening
STAR X SOFTSHELL – varmest, for oppvarming/trening/fritidsklær, dyrest
MISSION X- elite, for aktiv trening
NORDIC X - rennklær (NET - nytt stoff D/H-modell, REV er stoff som tidligere, se info under)

NB! For dem som skal bestille konkurransedress:

Juniormodellene på konkurransedressen har samme stoff som tidligere. Dame/herremodellene har fått et nytt (og enda tynnere) stoff (heter NET på websiden). Dersom det ønskes voksenstørrelser i samme stoff som junior (som tidligere), må man bestille unisexmodellene (heter REV på websiden).


Innkalling til Årlig Møte i Njård Langrenn 8. mars

Postet av Njård - Langrenn den 14. Feb 2017

Tid: 8. mars 2017 kl 19.30

Sted: Møterommet i Njårdhallen
(inn hovedinngangen, møterommet er inn døren til venstre for trappen).

For å ha stemmerett må man være fylt 15 år, hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforplktelsene, jfr NIFs lov § 2-5. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt, jfr NIFs lov § 2-9.

Det Årlige Møtet skal bl.a. behandle Njårds Langrenns årsberetning og regnskap for 2016, foreta valg av nytt styre og komiteer og vedta budsjett for 2017.

Ønsker du å fremme forslag for behandling på det årlige møtet, må forslaget fremmes for langrennstyret senest 1. mars.
Alle saksdokumenter vil være tilgjengelige på denne nettsiden så snart som mulig, og i god tid før det årlige møtet.

Vi ønsker alle medlemmer velkommen på det årlige møtet!

Vi trenger flere styremedlemmer! Har du lyst og tid til å bidra, vil vi gjerne at du tar kontakt med Valgkomiteen: thomas.jenssen@accenture.com eller anneglomnesrudi@hotmail.com.

Det er morsomt og givende å bidra i styrearbeidet!


Agenda:

1. Konstituering

- Godkjennelse av innkalling og saksliste
- Valg av møteleder
- Valg av referent
- Valg av 2 protokollunderskrivere

2. Godkjennelse av ÅRSMELDING 2016

Her er link til Årsmelding 2016
Her er link til Utfyllende årsrapport 2016

3. Behandling av Regnskap for 2016

Her er link til Resultatregnskap 2016

Her er link til Balanse 31.12.2016


4. Behandle eventuelt innkomne forslag

5. Vedta Budsjett for 2017

Her er link til Budsjett 2017

6. Foreta valg


Med vennlig hilsen
Styret i Njård Langrenn

Tre kretsmestere fra Njård!

Postet av Njård - Langrenn den 3. Feb 2017

Vi gratulerer våre tre kretsmestere i langrenn: Matz W. Jenssen (G16 - fristil og klassisk), Halvor Dybdahl (G15 - fristil) og Lars Michael Bjertnæs (G13 - fristil). I tillegg var det mange flotte pallplasseringer og bra innsats av alle Njårdløpere!

Matz G16
Publikumsoppdrag - Norges Beste på TV2

Postet av Njård - Langrenn den 3. Feb 2017

NB! Kort svarfrist, søndag 5. februar

Njård Langrenn har blitt kontaktet av Nordisk Film TV, som for tiden produserer et nytt program, "Norges Beste", for TV2. ”Norges Beste” er programmet som skal kåre tidenes beste norske soloartist, komiker, film og underholdningsprogram på TV. I desember hadde TV2 en avstemming på sine nettsider hvor det norske folk kunne stemme på sin favoritt i hver kategori.

Ledet av Øyvind Mund skal programmet ta for seg topp 10 i hver kategori og til slutt kåre folkets vinner. Programmene vil bli fylt med mimring, nostalgifylte tilbakeblikk, intervjuer og opptredener med flere av landets fremste komikere, artister og film- og TV-personligheter. Det vil være en god miks av gamle klassikere og nyere og mer moderne tilskudd i alle kategoriene.

Programmet spilles inn fire kvelder i februar, én sending for hver kategori, på kveldstid i Nydalen Studios, Gullhaug Torg 3.

Datoene de nå søker publikum til er

tirsdag 14.2 - Kategori; Underholdningsprogram på TV og

tirsdag 21.2 (vinterferien) - Kategori: Film.

Oppmøte er satt til kl 17:00 begge dager.

Dette egner seg best for dem som er 12 år og eldre, men det er ingen absolutt aldersgrense. Det går mer på om barnet vil ha glede av å være publikum og vil skjønne alt som foregår.

Nordisk Film ønsker gjerne at større grupper melder seg på sammen. De betaler 100 kr per hode, som vil gå til Njård Langrenn.

Dersom dette høres interessant ut, må dere sende en mail til Ane Varden i Njård Langrenn: anevarden@gmail.com, senest 5. februar, med info om hvilken dag dere kan.

Rossignolrennet

Postet av Njård - Langrenn den 3. Feb 2017

Mottatt info fra arrangør av Rossignolrennet:

Vi ønsker velkommen til årets Rossignolrenn lørdag 4. februar i Linderudkollen skiarena.

Startlister for rennet er nå lagt ut på vår samleside om Rossignolrennet. Der finnes også løypekart og oppdatert innbydelse.

Rennet går i klassisk stil, og vi har måttet erstatte fellesstartene med puljestart med 10 i hver pulje fra 11 år og oppover.

Grunnen til dette er litt smalere traseer pga. snøsituasjonen.

Løypelengdene er også noe forkortet grunnet utfordringer med løypetraseene. Se oppdatert innbydelse og vedlagte oversikt.

Det er meget begrenset med parkering på Linderudkollen.

- Vi oppfordrer til samkjøring

- Det er satt opp ekstra busser på rute 56 Storo – Solemskogen, hvert 15. minutt fra kl.09.00

- De som får parkere på Linderudkollen betaler kr.50,- kontant eller med Vipps

- Vi oppretter en avlastingssone i Linderudkollveien før den lokale P-plassen ved Linderudkollen. Når det er fullt så kan man laste av på 2 minutter og sjåføren, som ikke får forlate bilen, må kjøre ut igjen og parkere på andre offentlige p-plasser eller nede ved Storo.

- Det er skiltet forbudt å parkere langs Solemskogveien og Linderudkollveien. Feilparkering her kan medføre både bot og borttauing. Respekter skiltingen og parkeringsvaktene.

Det er innført stakefri sone for løpere fra 13 år og oppover. I sonen er det forbudt å stake. Se løypekart på hjemmesiden.

Det vil også bli foretatt kontroll av stavlengder. Maks tillatt lengde på staven er 83% av kroppslengde, målt med skisko på og fra stavspiss til hempefestet på staven.

Testing av ski/smøring må ikke foregå der løperne ferdes. Benytt de delene av løypa som ikke er i bruk og følg anvisninger fra løypevakter.

Kunstsnøen i anlegget er grovkornet og det forventes at det blir sukkersnø i deler av løypa. Vi forsøker etter beste evne å takle dette, men løperne bør være innstilt på et slikt føre.

Alle deltakere får premie i Rossignolrennet ved målgang. I tillegg har vi flotte premier til de 6 beste i klasser fra 11 år.

Vi har masse varmt å spise og drikke i salgsteltet – prøv blant annet våre spesialstekte sveler.

Superski Vinterskiskole

Postet av Njård - Langrenn den 3. Feb 2017

Superski Vinterskiskole 2017

Superski vinterskiskole arrangeres i vinterferien, 20-23. februar på Fossum! Skiskolen er åpen for alle som er født 2002-2007, og som ønsker fire dager med masse allsidig og god langrennstrening med mye teknikkfokus. Superski stiller med meget dyktige og erfarne trenere som sørger for en super skiskole med mye moro og lærerike dager. Bli med da vel!

Dato: 20. februar – 23. februar (man-tors kl. 08.30-16.00)

Pris: 2499,-

Påmelding:www.superski.no

Alder: Deltageren må være født 2002-2007

Sted: Fossum klubbhus, med samlingsal og tilgang til dusj og garderober.

Hva inneholder vinterskiskolen: Det blir fire spennende dager med terping av teknikk, morsomme konkurranser, skilek og litt formfremkallende trening for de eldste. Vi bruker videoanalyse for å bedre teknikken, og deltagerne vil få mange gode innspill på teknikken som de kan jobbe med videre framover. Det blir sosialt opplegg mellom øktene med diverse quiz, leker, konkurranser. I tillegg kommer vi til å ha noen faglige innslag med blant annet foredrag og gruppearbeid.
Se fullstendig program HER.

Trenere: Alle trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere. I tillegg har alle trenere god erfaring som trenere. Vi kan derfor garantere kompetente og dyktige trenere, og at deltagerne vil få god oppfølging og utbytte av å være med på Superski Vinterskiskole. Se mer om trenerne HER

Utstyr: Det blir skitrening med både klassisk og skøyting. Se fullstendig utstyrsliste HER

Forsikring: Vi anbefaler at alle deltagerne har NSFs lisens.

Samarbeidspartner:
Bjørn Dæhlie er med som hovedsamarbeidspartner på vinterskiskolen. De sørger for flotte premier og deltagerartikler.
Smørebod i Kollen hele januar og februar

Postet av Njård - Langrenn den 18. Jan 2017

Njård har leid en stor smørebod i Servicebygget i Holmenkollen i januar og februar (det store brune huset bak skiskytterblinkene). Denne er tilgjengelig for alle! Det er nok spesielt aktuelt for dem som skal delta på renn i Kollen: Oslo Skifestival kommende helg, Hemingstafetten og Hemingrennet (7. og 9. februar) og Ungdommens Holmenkollrenn (13- og 14-åringene 18. og 19. februar).

Men smøreboden er tilgjengelig for alle Njårdløpere, også ukedager og andre helger i januar/februar. Det kommer nok til å stå ett eller to smørebord i boden, men alt annet av utstyr må dere ta med selv. Vi har bare to adgangskort til lokalet. Ta derfor kontakt med Ane Varden 92608912 eller Linda Opedal 90162887 om du ønsker å låne nøkkel. Det er viktig at alle støvsuger og rydder etter seg. Husk at alt avfall etter smøring/gliding er spesialavfall og skal i den røde bøtten!

Smøreboden med utsikt over Holmenkollen arena.
God start på rennsesongen!

Postet av Njård - Langrenn den 11. Jan 2017

Lars Michael Bjertnæs vant 13-årsklassen i Lauritz Bergendahls minneløp, og Vilde Opedal (J15) tok en sterk 2. plass i Lommedalsrennet! Mange andre Njårdløpere fulgte opp med gode plasseringer.

Til tross for lite snø og noen avlyste renn, er rennsesongen i gang! Vi synes det er fint at så mange Njårdløpere deltar på renn, enten de er på øvre eller nedre del av resultatlisten! Det viktigste er at det er gøy og sosialt. Målet trenger ikke være å havne på pallen, men kanskje bare å gjøre det litt bedre enn forrige gang?

Terminliste for Oslo Skikrets finner du på oslolangrenn.no. Påmelding til de fleste renn skjer via Minidrett.no. Se også mer info her: http://langrenn.njaard.no/p/22380/terminliste

Vi minner om at klubben betaler alle påmeldingsavgifter til renn (bortsett fra enkelte renn, som Naborunden, Ungdomsbirken etc). Stort sett skjer dette automatisk. Men om du får et valg ved påmelding, velger du "klubben betaler".

Det er også viktig at vi bare betaler for dem som starter på skirennet. Møter du ikke opp (uavhengig om det skyldes sykdom eller annet), og ikke har meldt deg av rennet i tide, fakturerer vi for dette på slutten av sesongen. Vi beklager dette, men det skyldes at vi de senere årene har måttet betale mye for dem som ikke møter.

Lykke til på skirenn!!


Lars Michael Bjertnæs, G13

Vilde Opedal (J15)