Retningslinjer for gjennomføring av langrennstreninger

Postet av Njård - Langrenn den 25. Aug 2020

Vi er alt i gang med høstens langrennstreninger. De eldste gruppene har allerede startet sine treninger, og fra og med 1.september er det oppstart for de yngste gruppene. 

 

Fra og med i vår, når det ble åpnet opp igjen for for organisert trening, har vi i Njård Langrenn til enhver tid arrangert treninger i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern i forbindelse med Koronaviruset. Dette skal vi fortsette med, og i den forbindelse er det viktig at alle medlemmer setter seg inn i Norges Skoforbund sine gjeldende retningslinjer for gjennomføring av treninger. 

 

Se Koronaveileder for klubber og kretser gjeldende fra 1. august: https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/8/nsf-koronaveileder-for-klubber-og-kretser/ 

 

Vi er heldige som driver med en idrett der våre aktiviteter kan gjennomføres tilnærmet som normalt. For at det skal fortsette sånn, er det viktig at alle gjør sitt absolutt beste for å holde seg innenfor de retningslinjene som foreligger til enhver tid. Vi i Njård Langrenn skal AKTIVT ta del i dugnaden mot smittespredning.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline