Familiesamling på Ilsetra

Postet av Njård - Langrenn den 15. Okt 2018


Den årlige ”familiesamlingen” for Njård blir denne gang på Ilsetra, 14. - 16. desember! Vi får hele hotellet for oss selv, dvs. at vi har reservert alle 47 leilighetene som er tilknyttet hotellet. Vær rask med påmelding, førstemann til mølla! 

Les mer om Ilsetra her: http://www.ilsetra.no/    Husk badetøy!!!! 

Samlingen tilbyr treningsopplegg for barna som er født 2009 og eldre, samt sosialt arrangement om kvelden lørdag. Det er veldig hyggelig om familier med yngre barn også deltar, men vi har ikke organisert trening for barn født 2010 og yngre. 

Hver leilighet er beregnet på 4 personer; ett rom med dobbeltseng og ett rom med køyeseng. Det er et lite minikjøkken, en liten stue samt bad/wc i hver leilighet. Det er sengetøy på rommene, men dere må re opp selv. Det er mulig med 5 personer i leilighetene, dersom 3 er yngre barn.

For å få kabalen til å gå opp, må det bo minst 3 i alle leiligheter. Alle som er færre enn 3 når de melder seg på, må sende en mail til monica.jacobsen@colliers.com om hvem de eventuelt kan tenke seg å bo med. Monica må også ha beskjed om noen skal ta med seg andres barn og om noen eventuelt skal bo i egen hytte, men skal være med på samlingen. 

Total pris pr. person for hele helgen, inkl. helpensjon fra middag fredag til lunch søndag utgjør:

Barn/ungdom (0-18 år)  kr 1 290 

Voksen  (over 18 år)        kr 1 690

All drikke betales i tillegg. 

Vi har opprettet påmelding med betaling på hjemmesiden til Njård Langrenn. Logg inn som vanlig og gå til ”påmeldingsfanen”.

NB! Pga forskjellige priser for voksen og barn/ungdom, kommer dette opp som to forskjellige linjer i påmeldingssystemet. Vær nøye med å velge riktig familiemedlems navn i riktig prisgruppe. Dersom du skal melde på foreldre eller barn (søsken) som ikke er medlemmer i Njård, melder du på i medlemmets navn (men i den riktige prisklassen). Send så mail på mailadressen under og informer om riktig navn på de påmeldte. 

FRIST FOR PÅMELDING ER 15. november 2018. ”Førstemann til mølla”-prinsippet gjelder. 

Hele hotellet er til Njård Langrenns disposisjon. Vi vil måtte spise i to omganger da spisesalen kun rommer ca 80 pers. Det vil si at barna får første bordsetning til alle måltider, noe vi håper kan bli veldig sosialt og hyggelig for dem. De som har med seg små barn kan selvsagt ta med dem til andre bordsetning med de voksne, eller delta sammen med barna.  Vi voksne tar andre bordsetning og får anledning til å bli bedre kjent med hverandre. 

Håper vi sees!!! 

Link til printvennlig versjon: Invitasjon Njårdsamling Ilsetra 2018.pdfHyggekveld onsdag 24. oktober

Postet av Njård - Langrenn den 9. Okt 2018

HYGGEKVELD
Vi inviterer til hyggekveld for alle i Njård Langrenn onsdag 24. oktober kl 18-20, denne gang på Pressesenteret i Holmenkollen (kafeen til venstre ved inngangen til stadion). Vi ønsker små og store utøvere, foreldre, søsken og trenere velkommen! 

Dette er en tradisjon vi har hatt i mange år, og det er alltid god stemning.

Her blir det gitt litt informasjon om hva som skjer i klubben kommende skisesong, og vi håper å vise bilder og video. BULL Ski & Kajakk vil være tilstede og har med seg Njårdtøy for prøving. De vil også ha med seg noe ski, skisko og staver til de yngre barna slik at man kan se og få råd.

Vi serverer gratis pizza, saft, kaker og kaffe. Det blir lotteri med flotte gevinster! Lodd kan betales med Vipps eller kontanter.

Vi regner med at alle hjelper til med de oppgaver som må gjøres! Under ser du listen over oppgaver. Gi beskjed til Ingerid Langslet, ingerid.langslet@gmail.com, mob: 99030370, om hva du kan hjelpe til med, senest 22. oktober.

- Bake kaker
- Ta med termos med kaffe
- Servering av mat/drikke
- Rydding av lokalet etter kl 20 (er vi mange, går det raskt!)

Velkommen!Velkommen til ny langrennsesong!

Postet av Njård - Langrenn den 28. Aug 2018

Oppstart ny sesong

Vi håper alle har hatt en flott sommer og er klare for ny sesong i Njård Langrenn! Treningen er allerede igang for noen av gruppene. Følg med på din gruppes websider (og Facebook/Spond for de grupper som bruker det) for mer info om oppstart, tid og sted.
De to yngste gruppene (2010 og 2011) starter trening etter høstferien. Vi trenger en oppmann for 2011. Kan du bidra? Send en mail til Fredrik Ottesen: fot@raeder.no.

Viktige datoer fremover

Sportsmessen i Njårdhallen 18. - 21. oktober 
Dette er en utmerket mulighet til å selge og kjøpe brukt utstyr. Bull Ski & Kajakk og Anton Sport vil også ha gode tilbud på nytt sportsutstyr.  

Hyggekveld onsdag 24. oktober 
For alle årskull/foreldre, antageligvis på Huseby Skole. Mer info kommer!

Treningssamling 14. – 16. desember 
Familiesamling for alle grupper (2009 og eldre). Denne gang gleder vi oss til å dra til Ilsetra på Hafjelltoppen. Mer info kommer!

Njårdrennet 3. februar
Njårdrennet arrangeres søndag 3. februar i Holmenkollen. Her bidrar alle, og vi ber foreldre, i alle årskull i Njård Langrenn, om å holde av denne dagen. Vi trenger mange funksjonærer/kakebakere etc! I tillegg håper vi at alle Njårdbarn og -ungdom deltar i rennet. Vi pleier å ha mer enn 1.000 deltagere fra mange naboklubber, og rennet er en viktig inntektskilde for Njård Langrenn.

Konkurranser i høst

Vi minner om flere morsomme muligheter før snøen kommer, bl.a:
-  Sørkedalsløpet tirsdag 4. september
Se mer info her: http://www.sorkedalen.no/sorkedalslopet/
-  Oslo Rulleskicup 6. og 18. september  for 9-16-åringer
Se mer info her: https://lynski.no/arrangement/oslo-rulleskicup-2018/
-  Rulleskirenn i Nittedal søndag 23. september
Se mer info her: http://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9405669
-  Sognsvann Rundt Medsols arrangeres hver onsdag ut oktober.
Se mer info her: http://www.sognsvannrundtmedsols.no/

Betaling av treningsavgift

Treningsavgift betales via din medlemsside på Njårds websider (logg på via njard.no). Alle nye kan forsøke seg på trening inntil tre ganger før de må betale treningsavgift.

Sponsorer

Vi ønsker å holde treningsavgiftene så lave som mulig. For å få til dette, er vi avhengige av andre inntekter. Vi skal veldig snart trykke opp nytt trenings- og konkurransetøy, og vi har plass til flere sponsorer! Er det foreldre som har et firma, en arbeidsgiver eller kjenner andre som vil støtte barne- og ungdomsidrett, er det supert om dere tar kontakt med oppmann for deres årskull eller Morten Dybdahl (mortendybdahl@gmail.com) så snart som mulig for nærmere informasjon. Hvis noen ønsker å bidra mot reklame andre steder, f.eks på Njårdrennet eller på treningssamlinger, er det også bare å ta kontakt. Alle bidrag, små og store, blir høyt verdsatt!

Med vennlig hilsen
Styret i Njård LangrennTren med landslagsutøvere 14. juni!

Postet av Njård - Langrenn den 24. Mai 2018

Vil du bli trent av verdens beste skiløpere? Torsdag 14. juni stiller landslaget og landslagstrenere opp for å gi deg teknikktips og treningstur på rulleski under Holmenkollen skishow. Under kan du lese mer om arrangementer og melde deg på. Her her det førstemann til mølle, og du må være født mellom 2002 - 2006.

Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Holmenkollen sommerskiskole, Oslo skikrets, Skiforbundet og Holmenkollen skifestival inviterer til Oslo skishow med klubbtrening for skiglade ungdommer!

Torsdag 14.juni går Holmenkollen skishow av stabelen i Holmenkollen, men et tettpakket og spennende program for store og små. Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer igjen til treningsøkt for skiglade ungdommer mellom 12-16 år. Under får dere nødvendig informasjon om det flotte og eksklusive treningstilbudet.

Generell info:

Holmenkollen sommerskiskole med flere spesielt inviterte får gleden av å bli trent av verdens beste skiløpere – nemlig landslagsløperne i Norges skiforbund. Etter økten blir det gode muligheter for å samle inn autografer og hilse på de som kal gå konkurranse. Påmeldingen er åpen, og vi anbefaler alle å være tidlig ute da vi har begrenset antall plasser.  Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Viktig info:

Til selve treningsøkten må alle huske å ta med skøyteski, staver, hjelm og hansker. Slik våren har vist seg kan det bli veldig varmt vært, så husk å ta med drikke til selve økten, og etterpå. Det samme gjelder en nistepakke til etter treningen, selv om det blir mulig å kjøpe mat i anlegget. Ellers er det bare å huske godt overskudd og godt humør J.

Fokus for treningen er teknikk- og hurtighetstrening på rulleski i Holmenkollen skianlegg. Stilart er skøyting.

Tidsplan:

Kl. 15.50 – garderoben i Kollenstua (se bildet og blå markering) åpner slik at de som trenger et sted å legge fra seg noe har mulighet til det. Det er begrenset med plass, så det er flott hvis dere ikke må legge igjen altfor mye – og at det som legges igjen er godt merket med navn og nummer. Det blir vakthold der frem til etter treningen. Døren forblir låst og vakt kan kontaktes for de som ønsker å hente senere (henger opp lapp med mob.nr).

Kl. 16.00 - oppmøte utenfor inngangen til Kollenstua. Kort informasjon og inndeling i grupper (gruppene deles i stor grad inn etter alder).

Kl. 16.15 – vi går gruppevis fra Kollenstua og opp i skianlegget for å møte trenerne

Kl. 16.30 – Trenerne introduserer seg selv og tar med gruppene sine.

Kl. 17.30 – Treningen er ferdig, og det blir tid til å mingle litt med utøvere og trenere før konkurransene starter kl. 18.00.

Dersom det skulle forekomme endringer eller nye opplysninger vil dere bli informert om det. Gruppeinndeling og eventuell tilleggsinformasjon blir sendt ut senest to dager før 14. juni.

Utover dette håper vi alle blir med på å heie eliteløperne fram i konkurransene. Her ser dere program for dagen.

Vi gleder oss, og ønsker dere velkommen!

Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Njård Langrenns sommerkolleksjon fra Swix

Postet av Njård - Langrenn den 13. Apr 2018

Det er nå mulig å bestille Njårds løpekolleksjon fra Swix. Bestillingsvinduet er åpent frem til onsdag 18. april kl 23.59.

Slik bestiller du:

- Gå inn på http://www.original.no

- Trykk "Teamshop" (rød boks øverst)

- Logg på med brukernavn njardil

- Nå ser du modellene, men i feil farger. For å se Njårds design; trykk "Se teamets design her" (rød boks øverst). (Legg merke til at man også kan bestille en neongul T-skjorte med Njårdtrykk. Denne sees ikke sammen med teamets design, men sees direkte i bestillingen.)

- Husk å bruke størrelseguiden

- Varene kan hentes hos Milsluker'n ca 6 uker etter bestilling. Du få mail når varene er klare.

Merk at overtrekksdressen er sommerversjonen, dvs en tynn overtrekksdress, med bl.a litt lavere krage enn langrennsdressen.
Levert av IdrettenOnline