Startskuddet er gått – dette er høstsesongen i Njård langrenn

Postet av Åsmund Gram Dokka den 21. Aug 2024




Høstsesongen er i gang for store og små njårdere. Her får du oversikten over det som skjer i høst.

Tradisjonen tro ble oppstarten etter sommeren innledet med kick off-arrangementet på tvers av alle aldersgrupper. I år ble det avholdt på sletta utenfor turnhallen, der ulike grupper av store og små konkurrerte i blant annet heiarop, armhevinger, stakemaskin og tautrekking.

Treningsøkten ble som vanlig avsluttet med pølse i lompe og saft.

Se flere bilder fra kick off på den lukkede Facebook-gruppen vår

Høstprogrammet

Treningen for barnegruppene (2018–2013) foregår nå ute to ganger i uken, tirsdager og torsdager kl 18. Ungdomstrenere leder øktene, som varer cirka 1t15min. Arrangement med beskrivelse av treningen legges i Spond.

Etter blir en av treningene innetrening i hall. Den andre økten fortsetter ute, og da starter vi opp den populære kveldsmaten etter uteøkten.

Ellers er det mye gøy å se fram til de neste månedene:

  • 17. september: Terrengløp i Husebyskogen
  • Medio oktober: Hyggekveld i Holmenkollen med treningsøkt, lotteri og noe godt å bite i.
  • Medio november: Suppeløpet i Frognerparken. Vi løper runde på runde øverst i Frognerparken. Musikk og fakler skaper knall stemning. Tomatsuppe og saft etter endt dyst.  
  • 29. nov – 1. des: Familiesamling på Ilsetra på Hafjell. Endelig får vi snø under beina! Dette er en samling vi håper så mange som mulig kan være med på. Det er først og fremst en sosial helg med mye aktivitet.

Treningsavgift

Noen ord om treningsavgiftene: I år har styret sett seg nødt til å øke avgiftene noe. Det er en, i styrets øyne, en beskjeden heving. Likevel er vi klar over at alle utgifter som øker, kan være problematiske i en tid der mange har fått strammere økonomi. Likevel trenger vi inntekter for å drive langrennsgruppa, og det er også greit å minne om at treningsavgiften er blitt holdt uendret for de barnegruppene i de foregående fem årene. I tillegg får man redusert avgift om man benytter early bird-tilbudet og betaler før høstferien. Priser for de ulike gruppene og rabatter ligger i Spond og på nettsidene til de ulike årsklassene.

Du får også veldig mye igjen for treningsavgiften i Njård:

  • Avgiften dekker trening to ganger i uka, hele året, med unntak av en liten pause etter sesongslutt (vanligvis rundt påske) og i skoleferier. 
  • Vi har flinke ungdomstrenere og en fulltidsansatt og meget kompetent hovedtrener/sportslig leder i Sondre.
  • Det er gratis utlån av rulleski til dem som trenger det. Vi har også noen staver til låns.
  • Gratis kveldsmat etter én av treningene fra høstferien frem til snøen kommer.
  • Sosiale arrangementer med mat og drikke
  • Startkontingent for et utvalg av skirenn dekkes av klubben.
  • …og ikke minst, en trenings- og klubbkultur som tar vare på alle – om du går på ski kun for lek og moro eller har toppen av seierspallen i siktet.

Vi trenger flere barn i Njård! 

Njård langrenn trenger flere barn, spesielt fra de yngste kullene (2018/2017/2016), men alle nye er hjertelig velkomne til å prøve seg. I tillegg til at vi synes alle barn burde få oppleve det fine miljøet og de artige treningene i Njård, trenger vi rekruttering for å holde langrennsgruppa gående.

I år har vi derfor startet en rekrutteringskampanje! Vi oppfordrer alle til å bli med å få nye barn inn i Njård langrenn og frister med flotte premier. Dette er veldig viktig for klubben vår!

Les mer om kampanjen her!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.