Ilsetra 2022: En helg for minneboka

Postet av Åsmund Gram Dokka den 7. Des 2022

Njårdere i alle aldre dro til fjells helgen 2.-4. desember. Ilsetra vartet opp med vidunderlig vintervær. 

Med stort og smått talte Njård-delegasjonen til Ilsetra rundt seksti stykker denne helgen – mange var med for første gang. De ivrigste fikk skviset inn en liten hodelykttur før middag fredag kveld, mens andre tok det med ro etter noen timer i bil oppover Gudbrandsdalen.


Flotte forhold!

Alle var uansett på pletten lørdag morgen – klare for frokost og en tur i løypene for endelig å få snø under skiene. Snøforholdene rundt Ilsetra var supre – flere mil med innbydende løyper lå og ventet. Når snøen i tillegg hvilte tungt på grantrærne langs løypene, var det lite å utsette på estetikken.

Mens barn og ungdom gikk i gang med første treningsøkt lørdag, fikk voksne som ønsket det et teknikkurs av hovedtrener Sondre. Her ble både skøyting og klassisk gjennomgått, og mange fikk tips som de kan ta med seg videre gjennom vinteren.


90-graderen

Njårds sportslige leder Henrik holdt deretter en interessant presentasjon om Njård som klubb og Impact-prosjektet, før han serverte en lag-quiz, som ble så jevn at den måtte avgjøres etter utslagsmetoden.

Fellesopplegget ble avsluttet med 90-graderen i beste Mesternes Mester-stil. Her dominerte jentene fullstendig! Et «finaleheat» på fire besto utelukkende av jenter, og etter en lang – og pinefull – affære gikk Helena (2013) av med seieren.

Søndag bar det ut i løypene igjen, før det hele ble avrundet med felles lunsj.

Takk til alle for en super helg! Så håper vi enda flere finner veien til Ilsetra neste år. Dette er minner for livet!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.