Høstmørket = kveldsmat etter trening!

Postet av Åsmund Gram Dokka den 18. Okt 2023

Frem til snøen kommer, blir det kveldsmat etter treningene på torsdager. Vi begynner torsdag 19. oktober!

Ukene fra slutten av oktober frem til snøen kommer er ofte mørke og ikke sjelden litt våte. På tirsdagene er vi heldige og kan disponere Persbråtenhallen, men på torsdagene bærer det ut på barmarkstrening. 

Dette er knallgode treninger, og frisk luft har aldri skadet, men kanskje er dørstokken litt høyere for noen akkurat i disse ukene. Derfor frister vi med kveldsmat for de tre yngste gruppene (2017-2012) etter treningene på torsdager.

- Vi gjør dette for å styrke det sosiale rundt det å trene langrenn i Njård. Det er hyggelig for barna og samles rundt bordet etter endt treningsøkt og så blir de bedre kjent, sier sportslig leder Sondre Bollum.

Kveldsmaten serveres i kontorlokalene nede ved Sats (over veien for den midlertidige turnhallen). Det serveres vanlige brødskiver med pålegg som ost og skinke, servelat, syltetøy osv, i tillegg til varm/kald saft. 

- Vi innførte dette i fjor og fikk inntrykk av at det ble satt pris på. Forhåpentlig vil dette motivere så mange som mulig til å komme på treningene utover høsten, sier Sondre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.