Njård-løper til Junior-VM

Postet av Åsmund Gram Dokka den 13. Jan 2023

Solid innsats i Norgescupen på Lillehammer ga Lars Bjertnæs billett til junior-VM i Canada.  

Onsdag 11. januar offentliggjorde Norges Skiforbund uttaket til junior-VM i Canada. Mange i Njård ventet spent på uttaket onsdag formiddag. 3.,4. og 8. plass i Norgescup-rennene helgen i forveien hadde gitt grunn til håp å bli tatt ut i troppen. Og VM-plass ble det – i slutten av januar setter Lars seg på flyet for å være med i junior-VM i Vancouver. 

­- Jeg har fått trent veldig bra i år og visste at jeg var i god form, men at det skulle gå så bra var en overraskelse. Dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg, sier Lars.

- Njård er viktig

Han forteller at mye av grunnlaget for suksessen han nå opplever, er blitt lagt i Njård. 

- Njård har betydd veldig mye for meg. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på trening og vet at hver eneste økt er av høy kvalitet. Vi har flinke trenere som alltid tilrettelegger for at jeg kan bli så god som jeg bare vil, påpeker Lars.

Han understreker også miljøet i Njård som avgjørende.

- Vi har et veldig godt miljø hvor alle vil gjøre hverandre bedre. Jeg tror kanskje det er det som har gjort at jeg har lykkes og får muligheten til å representere Norge i Canada.

Ikke med som turist

Lars er henrykt over å være med i VM-troppen, men har også satt seg mål for mesterskapet.

- Målet i VM er selvfølgelig å ta medalje. Når jeg først drar hele veien til Canada, er det ikke bare for å delta, men for å prestere. Det er et hårete mål, men når man representerer Norge, er det der lista ligger, sier Lars.
 - Det blir mye god læring og erfaring å ta med seg videre. Jeg gleder meg skikkelig! 

Alle i Njård er stolte og ønsker deg lykke til, Lars!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.