2013-gruppa - Barn som går i 3. klasse høsten 2020, dvs fyller 9 år i løpet av 2022.


 

Høsten 2021 starter vi med barmarkstrening etter høstferien - tirsdag 12. oktober. 2013-gruppa trener sammen med 2012. 
 

Treningstider  
Tirsdager 18:00-19:00.  

Torsdager 18:00-19:00.

Treningene vil veksle på å foregå ved Skøyen skole og Huseby skole. Når snøen kommer, vil treningstiden bli utvidet til 1,5 time. Treningene finner da sted på Røa snøpark og Hemingseter.  

 

Kommunikasjon
Vi har en lukket Spond-gruppe der informasjon om treninger legges ut fortløpende. Når vinteren kommer, legges det også ut informasjon om skirenn i denne gruppen. 

Send forespørsel om å bli medlem av Spond-gruppen ved å bruke koden IHLGP, eller gå inn via https://group.spond.com/IHLGP 

 

Trening

Frem til det blir snø, vil treningene bestå av barmarkstrening med lek og treningsglede i fokus. Njård Langrenn ønsker å tilby variert aktivitet der det å ha det GØY sammen med andre er det aller viktigste. Vårt mål er at barna alltid skal komme hjem fra trening med et smil om munnen.  

I tillegg til de flinke ungdomstrenerne vi har, håper vi mange foreldre har lyst til å være med barna på trening. Uansett oppfordrer vi foreldre til å være med på de første treningene - dere er alltid velkomne! 

Ta gjerne kontakt med sportslig leder Sondre Bollum på e-post: sondrebollum@hotmail.com eller telefon: 971 76 568, dersom ditt barn vil begynne å trene, eller dere ønsker nærmere info. Ellers er det bare å møte opp, så registrerer vi interesserte i forbindelse med treningen.


Er du usikker på om barnet ditt vil gå på langrennstrening? Alle barn kan være med på trening inntil tre ganger før man trenger å betale treningsavgiften.  

 

Treningsavgift
Treningsavgiften er 1 700 kr for hele sesongen 2020-21.
Avgiften betales via https://njard.weborg.no/event/736

 

Velkommen til ny sesong!


Oppmann:

Jørgen Flaa

jcflaa@gmail.com

Tlf: 452 69 065
Levert av IdrettenOnline