2013-gruppa - Barn som går i 2. klasse høsten 2020, dvs fyller 8 år i løpet av 2021.


 

Høsten 2020 starter vi med barmarkstrening i uke 36 - fra og med 1. september
 

Treningstider vinter 2021 
Tirsdager 18:00-19:00. Oppmøte Hemingseter (Se Spond for ytterligere info) 

Torsdager 18:00-19:00. Oppmøte Røa Snøpark (Se Spond for ytterligere info)

 

Kommunikasjon
Vi har en lukket Spond-gruppe der informasjon om treninger legges ut fortløpende. Når vinteren kommer, legges det også ut informasjon om skirenn i denne gruppen. 

Send forespørsel om å bli medlem av Spond-gruppen ved å bruke koden IHLGP, eller gå inn via https://group.spond.com/IHLGP 

 

 Trening

Frem til det blir snø, vil treningene bestå av barmarkstrening med lek og treningsglede i fokus. Njård Langrenn ønsker å tilby variert aktivitet der det å ha det GØY sammen med andre er det aller viktigste. Vårt mål er at barna alltid skal komme hjem fra trening med et smil om munnen. 

Frem til høstferien vil oppmøte både på tirsdags- og torsdagstreningene være ved Skøyen Skole. Vi vil bruke området i og rundt Frognerparken som utgangspunkt for barmarkstrening og variert aktivitet og lek.

På torsdager vil det være mulighet til å prøve rulleski for de barna som har lyst til det. Dette er helt frivillig, men vi tror at mange av barna kan ha stor glede av det. Njård har rulleski til utlån! 

Etter høstferien vil tirsdagstreningene ha Huseby Skole som utgangspunkt. Treningene vil foregå i Merradalen og i Husebyskogen, og det vil også bli mulighet til å trene inne i gymsalen på Huseby Skole. 

I skisesongen går vi over til SKILEIK. Njård stiller med ungdommer som trenere, men vi håper også å få med engasjerte foreldre. Vårt mål er å skape skiglede og et trygt sosialt treningsmiljø.

 

I tillegg til de flinke ungdomstrenerne vi har, håper vi mange foreldre har lyst til å være med barna på trening. Treningene er i stor grad foreldredrevet i de yngste årskullene. Uansett oppfordrer vi foreldre til å være med på de første treningene - dere er alltid velkomne! 


Ta gjerne kontakt med sportslig leder Ånund Lid Byggland, på e-post: anundlb@gmail.com eller telefon: 47878291, dersom ditt barn vil begynne å trene, eller dere ønsker nærmere info. Ellers er det bare å møte opp, så registrerer vi interesserte i forbindelse med treningen.


Er du usikker på om barnet ditt vil gå på langrennstrening? Alle barn kan være med på trening inntil tre ganger før man trenger å betale treningsavgiften.  

 

Treningsavgift
Treningsavgiften er 1 700 kr for hele sesongen 2020-21.
Avgiften betales via https://njard.weborg.no/event/736

 

Velkommen til ny sesong!


Oppmann:

Jørgen Flaa

jcflaa@gmail.com

Tlf: 452 69 065

Ungdomstrenere:

Espen Lien Thoresen
Mads RøskelandLevert av IdrettenOnline