Langrenn for barn

Vi har fokus på å skape et godt miljø for alle barn som er glade i å gå på ski, uansett ferdigheter og ambisjoner. Vi har ingen spesielle krav til ferdigheter for de yngste barna som begynner på trening, men det er en fordel om de har gått en del på ski før og har grunnleggende ferdigheter, som ploging og fiskebein.

Treningen følger Utviklingstrappa til Norges Skiforbund. For mer info om utviklingstrappa se her

For de yngste barna er det viktigste med skiglede. Langrenn kan man ha glede av hele livet, og det er viktig med gode opplevelser i ung alder. Treningen for de yngste i Njård Langrenn er preget av lek og morsomme øvelser slik at man får god balanse og behersker grunnleggende teknikk. Erfaringsmessig fungerer det best med foreldretrenere i de yngste gruppene, men vi bruker også ungdomstrenere i de fleste gruppene.

Har du lyst til å bidra som foreldretrener eller ungdomstrener? Meld fra til oppmann for gruppen eller til Styreleder Fredrik Stray, mob: 95143148.

Når det ikke er snø, har vi barmarkstrening. Det er rulleskitrening for 2010 årskull og eldre i 2020-21 sesongen.Levert av IdrettenOnline