Klubbmesterskap Terrengløp 22. september

Postet av Njård - Langrenn den 28. Aug 2020


Vi inviterer alle medlemmer i Njård til Klubbmesterskap i terrengløp tirsdag 22.september klokken 17:30. Det vil være digital registrering av oppmøte via QR-kode. Se https://langrenn.njaard.no/blog/post/163785/digital-registrering-av-oppmote-pa-klubbmesterskapet-i-terrenglop-2020?ispage=true

Påmelding for arrangementet går gjennom WEBORG – Njård sitt medlemsystem. For å melde seg på må man derfor være medlem i Njård, og ha betalt klubbavgift for inneværende sesong. 

Link til påmelding: https://njard.weborg.no/event/705

*Dersom noen er inne i en «gratis prøveperiode» som medlem i klubben, kan påmelding ordnes ved å ta kontakt med sportslig leder i langrenn på epost: langrenn@njaard.no 

Klubbmesterskapet vil bli arrangert i tråd med gjeldene smittevernregler på det tidspunktet arrangementet gjennomføres. Sånn retningslinjene for idretten er i dag, vil dette si at det maks kan være 200 personer til stede. Dette inkluderer deltakere, støtteapparat og evt. publikum.

Vi regner med at en del foreldre vil ta turen, vi er derfor nødt til å sette et tak på 150 deltakere. Med andre ord – de 150 første som melder seg på får plass i løpet.

*Retningslinjene kan forandres, og vi må derfor ta høyde for at endringer kan komme. Følg derfor med på Njård sin hjemmeside, samt klubbens andre informasjonskanaler for oppdatert informasjon.

Vi vil ta alle nødvendige forhåndsregler som omfatter hygiene og smitte-sporing!

 

Vel møtt. Dette blir GØY!

 


 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.