Rossignolrennet

Postet av Njård - Langrenn den 3. Feb 2017

Mottatt info fra arrangør av Rossignolrennet:

Vi ønsker velkommen til årets Rossignolrenn lørdag 4. februar i Linderudkollen skiarena.

Startlister for rennet er nå lagt ut på vår samleside om Rossignolrennet. Der finnes også løypekart og oppdatert innbydelse.

Rennet går i klassisk stil, og vi har måttet erstatte fellesstartene med puljestart med 10 i hver pulje fra 11 år og oppover.

Grunnen til dette er litt smalere traseer pga. snøsituasjonen.

Løypelengdene er også noe forkortet grunnet utfordringer med løypetraseene. Se oppdatert innbydelse og vedlagte oversikt.

Det er meget begrenset med parkering på Linderudkollen.

- Vi oppfordrer til samkjøring

- Det er satt opp ekstra busser på rute 56 Storo – Solemskogen, hvert 15. minutt fra kl.09.00

- De som får parkere på Linderudkollen betaler kr.50,- kontant eller med Vipps

- Vi oppretter en avlastingssone i Linderudkollveien før den lokale P-plassen ved Linderudkollen. Når det er fullt så kan man laste av på 2 minutter og sjåføren, som ikke får forlate bilen, må kjøre ut igjen og parkere på andre offentlige p-plasser eller nede ved Storo.

- Det er skiltet forbudt å parkere langs Solemskogveien og Linderudkollveien. Feilparkering her kan medføre både bot og borttauing. Respekter skiltingen og parkeringsvaktene.

Det er innført stakefri sone for løpere fra 13 år og oppover. I sonen er det forbudt å stake. Se løypekart på hjemmesiden.

Det vil også bli foretatt kontroll av stavlengder. Maks tillatt lengde på staven er 83% av kroppslengde, målt med skisko på og fra stavspiss til hempefestet på staven.

Testing av ski/smøring må ikke foregå der løperne ferdes. Benytt de delene av løypa som ikke er i bruk og følg anvisninger fra løypevakter.

Kunstsnøen i anlegget er grovkornet og det forventes at det blir sukkersnø i deler av løypa. Vi forsøker etter beste evne å takle dette, men løperne bør være innstilt på et slikt føre.

Alle deltakere får premie i Rossignolrennet ved målgang. I tillegg har vi flotte premier til de 6 beste i klasser fra 11 år.

Vi har masse varmt å spise og drikke i salgsteltet – prøv blant annet våre spesialstekte sveler.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.