Bestilling av klubbklær høsten 2020

Postet av Njård - Langrenn den 9. Sep 2020

Vi har nå åpnet et bestillingsvindu for Njårds langrennsklær fra Bjørn Dæhlie. Bestillingsvinduet er åpent ut onsdag 16. september (kl 23.59). I tillegg til langrennsdresser, kan du også bestille diverse gensere, jakker, luer/pannebånd etc med klubblogo. Leveringstid er ca. 6 uker.

Det vil bli noen få endringer mht sponsorlogoer på draktene. Og dersom ditt firma kan være med å støtte oss, tar vi gjerne imot flere sponsorer. Det er god plass til flere logoer på klubbtøyet! Ta gjerne kontakt med Ånund Lid Byggland på anundlb@gmail.com. Vi trenger rask tilbakemelding dersom logo skal med i dette bestillingsvinduet.


Her er link til bestillingsvinduet: https://bull-ski-kajakk.no/Njård 

Det er langrennsklærne i linken (“Njård Langrenn” nederst på vår klubb/bestillingside hos Bull) som kun kan bestilles i dette bestillingsvinduet. 

Klærne du finner under “Njård Fritid/Løp” i linken over, kan bestilles uavhengig av bestillingsvinduet. Det går helt fint å bestille begge kolleksjonene (Langrenn og Fritid/Løp) samtidig nå.


Prøvekolleksjon

Vi anbefaler at alle prøver størrelser før de bestiller langrennsklærne. Av erfaring vet vi f.eks at mange må bestille forskjellig størrelse i hhv jakke og bukse. Vi har fått inn en prøvekolleksjon fra Bjørn Dæhlie til Njård, som kan prøves der (på kontoret/butikken i Njårdhallen) ut bestillingsperioden. Dette er kun størrelsesprøver, og uten Njård-design. Vi har fått alle juniorstørrelser, og de fleste damestørrelser. For menn fikk vi dessverre bare bukser og ingen jakker. Vi har også størrelsesprøver på en del tynne renndresser og vester.


Åpningstid på Njård-kontoret er: mand-onsd-fred kl 8-16, tirsd-torsd kl 8-18. Det er også mulig å prøve størrelser/modeller hos Bull Ski & Kajakk De har de aller fleste størrelser på Majorstuen og i Sandvika. På Majorstuen har de også et restlager av Njård-klær fra i fjor. Er du heldig, har de din størrelse inne, og da slipper du å vente de 6 ukene før du får klubbklærne.  


Vi vil åpne et nytt bestillingsvindu senere i høst, og levering blir da tett opptil jul.


Njård langrenn bruktmarked - Kjøp/salg & gi bort 

Vi oppfordrer til gjenbruk og minner om at Njård Langrenn har en egen Facebook-gruppe for kjøp og salg av bruktutstyr. Vi anbefaler alle å bli medlem av denne Facebook-gruppen: Njård langrenn bruktmarked - Kjøp/salg & gi bort

Har du spørsmål vedrørende bestilling av klubbtøyet; ta kontakt med Ane Varden, mobil: 926 08 912


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline