Njård langrenn er i gang med høstaktiviteter og planlegging av høstsesongen

Postet av Njård - Langrenn den 25. Aug 2020

Vi ønsker velkommen til ny sesong med barmarkstrening! Treningene startet i uke 34 for årskullene fra 2010 og eldre, mens de yngste kullene har oppstart i uke 36. Vi har felles oppmøtested for de yngste kullene tirsdag og torsdag, så håper vi at de fleste finner en dag som passer.

For de yngste gruppene har vi fått tilgang på gymsalen på Huseby skole på tirsdager i høst. 

 

Sikkerhet i forbindelse med treninger og fysiske samlinger 

Vi forholder oss til de restriksjoner og anbefalinger for smittevern som gjelder til enhver tid, herunder Skiforbundets koronaveileder.  Langrenn her heldigvis en idrett hvor vi kan ha bra trening innenfor smittevernsreglene!


Sosiale medier og kommunikasjon

Legg deg til våre grupper i sosiale medier. Vi er nå på Instagram Njård Langrenn og har Facebookgruppene Njård langrenn bruktmarked og Njård Langrenn

Se de ulike årsgruppenes websider for nærmere informasjon og kontaktpersoner. De fleste årsgruppene bruker SPOND og noen bruker også Facebook som kommuniksjonskanaler.


Vi inviterer alle medlemmer til et uformelt klubbmesterskap i terrengløp tirsdag 22. september, så hold av ettermiddagen/kvelden. Nærmere informasjon følger her.

Fysisk hyggekveld utgår i høst

Smittevernhensyn gjør at den tradisjonelle fysiske hyggekvelden dessverre må utgå i høst. Nærmere informasjon om aktiviteter mm. vil i stedet sendes ut elektronisk.

 

Samling på Ilsetra og andre aktiviteter

Vi håper det lar seg gjøre å avholde familiesamling på Ilsetra 11-13. desember slik vi pleier, men må naturligvis se an situasjonen til enhver tid. Hold av datoen, så vil vi komme med nærmere informasjon både om samlingen og andre aktiviteter. Vi ønsker alle en fin treningshøst!

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline