Njård langrenn takker for støtte fra #Ferd-faktoren

Postet av Njård - Langrenn den 21. Apr 2020

Njård Langrenn har nylig mottatt pengestøtte i forbindelse med utdeling av midler via #Ferd-faktorenMidlene vil brukes til sportslig oppfølging og rekruttering av barn og unge i klubbenVi er svært takknemlig overfør eierne av Ferd som viser samfunnsansvar og generøsitet i en krevende tid.  

Bakgrunnen for støtten er at Ferds eiere i forbindelse med korona krisen valgte å støtte en rekke aktiviteter som barna av Ferd-ansatte deltar på. Njård Langrenn er blant en rekke utvalgte foreninger/idrettsklubber som nylig har fått midler.

Økt kvalitet på treninger

I søknaden vår har vi begrunnet at et bidrag til klubbens økonomi vil bli brukt til å øke kvaliteten på treningene ytterligere. Dette være seg gjennom økt kompetanse hos trenere og innkjøp av utstyr som vil bidra til at treningene blir enda bedre.


Rekruttering på skoler

Videre er det viktig for Njård Langrenn å bli enda synligere på de lokale skolene og gjennom dette øke rekrutteringen i de yngre årsklassene. Vi vil derfor benytte deler av midlene til å rekruttere nye langrennsløpere på skolene som naturlig sogner til Njård Langrenn. 

Styret vil  bruke midlene til å oppfylle begge disse ønsker, og bidra til både sportslig utvikling og gode sosiale møteplasser i regi av klubben. Ikke minst vil vi nå kunne fokusere på å komme i gang med trening igjen i mindre grupper. 

 

Ferd ønsker oss lykke til med fortsatt drift av klubben til glede for mange unge, samt ytterligere aktivisering av barna så snart omstendighetene tillater det. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline