Fabelaktig helg i Kollen

Postet av Åsmund Gram Dokka den 24. Jan 2023

Mange Njård-løpere i sving under Oslo skifestival i helgen.

Mila, Tuva, Ida, Sophie, Lorentz, Sebastian, Walter og Fredrik feirer vel gjennomført stafett.

 

Med til sammen 1600 barn og unge på startstreken i løpet av lørdag og søndag – en god del av dem langveisfra – er Oslo skifestival et høydepunkt i skisesongen. 

Totalt hadde Njård hele 25 løpere på startstreken lørdag da det ble gått fristil. Det er en mangedobling fra tidligere år og veldig moro!

 

Ga alt

For flere av de yngste var dette første møte med «ordentlig skirenn» i Holmenkollen og de harde løypene der. Innsatsen var det lite å si på – alle som en kom i mål svette i luggen etter å ha forsert både Hellner-bakken og den stundom tunge kneika opp på Northug-flata like før nedfarten ut på oppløpet.

 

Søndag gikk 15- og 16-åringene jaktstart basert på lørdagens resultater. Her holdt Njårds Leopold Strand unna i 16-årsklassen og forsvarte seieren fra dagen før.

Stafett er gøy!

Å gå på lag med andre barn fra klubben er veldig gøy og alle gikk med hjertet utenpå startnummeret – her ble det ikke spart på noe. At det var under 10 minus, men likevel fuktig luft, bidro også til å gjøre stafetten ekstra krevende.

Men alt i alt var dette en opplevelse for alle unge njårdere og de heiende foreldrene langs løypa!


PS. Stor takk til Arthur Strand som lot smørebukken sin stå igjen til disposisjon for de yngre klassene søndag. Den kom godt med når mange par ski skulle preppes! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.