Klubbklær


Klubbkolleksjonen fra Bjørn Dæhlie kan bare bestilles i tidsbegrensede bestillingsvinduer høst/vintersesongen via http://www.bull-ski-kajakk.no/njard.

Et nytt bestillingsvindu for høsten 2020 er nå åpent for bestillinger ut dagen 28. oktober.

Se https://langrenn.njaard.no/blog/post/165518/nytt-bestillingsvindu-for-bestilling-av-njard-klubbklaer?ispage=true

I tillegg til langrennsdresser, kan du også bestille diverse gensere, dunjakker, pannebånd etc med klubblogo. Leveringstid ca 6 uker.  

Det er også mulig å prøve størrelser/modeller hos Bull (både på Majorstuen og i Sandvika).  Vi anbefaler at alle prøver størrelser før de bestiller. Om du er uheldig og bestiller feil størrelse vil Bull ha et ekstra lager av våre klubbklær i butikken på Majorstuen, slik at du kan bytte der.

Klærne du finner under Njård Fritid i linken over, kan bestilles uavhengig av bestillingsvinduer. Det går helt fint å bestille begge kolleksjonene (langrenn og fritid) samtidig.

Bull Ski og Kajakk på Majorstuen vil i tillegg har noen ekstra klubbklær i forskjellige størrelser tilgjengelig mellom bestillingsvinduene. Når vi åpner et bestillingsvindu, sendes informasjon om dette ut til alle medlemmer per email samt at det legges ut artikkel på websiden. 

Njård Langrenn har en egen Facebook-side for kjøp og salg av bruktutstyr Njård langrenn bruktmarked - Kjøp/salg & gi bort

Har du spørsmål kontakt Ane Varden på mobil 926 08 912 eller epost anevarden@gmail.com