Klubbklær

Klubbkolleksjonen fra Bjørn Dæhlie kan bare bestilles i tidsbegrensede bestillingsvinduer.


Vi har åpnet et nytt bestillingsvindu for Njårds langrennsklær fra Bjørn Dæhlie for høsten 2019. I tillegg til langrennsdresser, kan du også bestille diverse gensere, dunjakker, pannebånd etc med klubblogo. Bestillingsvinduet er åpent t.o.m 5. september. Leveringstid ca 6 uker. Her er link til bestilling:

 http://www.bull-ski-kajakk.no/njard.

Vi får en prøvekolleksjon til Njårdkontoret, i løpet av onsdag 28 august, som blir der ut bestillingsperioden. Her er det mulig å prøve klærne i kontorets åpningstid. Det er også mulig å prøve størrelser/modeller hos Bull (både på Majorstuen og i Sandvika).  Vi anbefaler at alle prøver størrelser før de bestiller

Om du er uheldig og bestiller feil str, vil Bull ha et ekstra lager av våre klubbklær i butikken på Majorstuen, slik at du kan bytte der.

Vi vil åpne et nytt bestillingsvindu senere i høst, med levering før jul.

Det er langrennsklærne i linken over som kun kan bestilles i bestillingsvinduene. Klærne du finner under Njård Fritid i linken over, kan bestilles uavhengig av bestillingsvinduer. Det går helt fint å bestille begge kolleksjonene (langrenn og fritid) samtidig nå.

Vi ønsker å minne om at Njård Langrenn har en egen Facebook-side for kjøp og salg av bruktutstyr. Vi anbefaler alle å bli medlem av denne siden: Njård langrenn bruktmarked - Kjøp/salg & gi bort


Bull Ski og Kajakk på Majorstuen vil i tillegg har noen ekstra klubbklær i forskjellige størrelser tilgjengelig mellom bestillingsvinduene. Når vi åpner et bestillingsvindu, sendes informasjon om dette ut til alle medlemmer pr email samt at det legges ut artikkel på websiden. 


Spørsmål?

Kontakt Ane Varden 92608912/anevarden@gmail.com

 

Levert av IdrettenOnline