Tren med landslagsutøvere 14. juni!

Postet av Njård - Langrenn den 24. Mai 2018

Vil du bli trent av verdens beste skiløpere? Torsdag 14. juni stiller landslaget og landslagstrenere opp for å gi deg teknikktips og treningstur på rulleski under Holmenkollen skishow. Under kan du lese mer om arrangementer og melde deg på. Her her det førstemann til mølle, og du må være født mellom 2002 - 2006.

Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Holmenkollen sommerskiskole, Oslo skikrets, Skiforbundet og Holmenkollen skifestival inviterer til Oslo skishow med klubbtrening for skiglade ungdommer!

Torsdag 14.juni går Holmenkollen skishow av stabelen i Holmenkollen, men et tettpakket og spennende program for store og små. Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer igjen til treningsøkt for skiglade ungdommer mellom 12-16 år. Under får dere nødvendig informasjon om det flotte og eksklusive treningstilbudet.

Generell info:

Holmenkollen sommerskiskole med flere spesielt inviterte får gleden av å bli trent av verdens beste skiløpere – nemlig landslagsløperne i Norges skiforbund. Etter økten blir det gode muligheter for å samle inn autografer og hilse på de som kal gå konkurranse. Påmeldingen er åpen, og vi anbefaler alle å være tidlig ute da vi har begrenset antall plasser.  Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Viktig info:

Til selve treningsøkten må alle huske å ta med skøyteski, staver, hjelm og hansker. Slik våren har vist seg kan det bli veldig varmt vært, så husk å ta med drikke til selve økten, og etterpå. Det samme gjelder en nistepakke til etter treningen, selv om det blir mulig å kjøpe mat i anlegget. Ellers er det bare å huske godt overskudd og godt humør J.

Fokus for treningen er teknikk- og hurtighetstrening på rulleski i Holmenkollen skianlegg. Stilart er skøyting.

Tidsplan:

Kl. 15.50 – garderoben i Kollenstua (se bildet og blå markering) åpner slik at de som trenger et sted å legge fra seg noe har mulighet til det. Det er begrenset med plass, så det er flott hvis dere ikke må legge igjen altfor mye – og at det som legges igjen er godt merket med navn og nummer. Det blir vakthold der frem til etter treningen. Døren forblir låst og vakt kan kontaktes for de som ønsker å hente senere (henger opp lapp med mob.nr).

Kl. 16.00 - oppmøte utenfor inngangen til Kollenstua. Kort informasjon og inndeling i grupper (gruppene deles i stor grad inn etter alder).

Kl. 16.15 – vi går gruppevis fra Kollenstua og opp i skianlegget for å møte trenerne

Kl. 16.30 – Trenerne introduserer seg selv og tar med gruppene sine.

Kl. 17.30 – Treningen er ferdig, og det blir tid til å mingle litt med utøvere og trenere før konkurransene starter kl. 18.00.

Dersom det skulle forekomme endringer eller nye opplysninger vil dere bli informert om det. Gruppeinndeling og eventuell tilleggsinformasjon blir sendt ut senest to dager før 14. juni.

Utover dette håper vi alle blir med på å heie eliteløperne fram i konkurransene. Her ser dere program for dagen.

Vi gleder oss, og ønsker dere velkommen!

Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Njård Langrenns sommerkolleksjon fra Swix

Postet av Njård - Langrenn den 13. Apr 2018

Det er nå mulig å bestille Njårds løpekolleksjon fra Swix. Bestillingsvinduet er åpent frem til onsdag 18. april kl 23.59.

Slik bestiller du:

- Gå inn på http://www.original.no

- Trykk "Teamshop" (rød boks øverst)

- Logg på med brukernavn njardil

- Nå ser du modellene, men i feil farger. For å se Njårds design; trykk "Se teamets design her" (rød boks øverst). (Legg merke til at man også kan bestille en neongul T-skjorte med Njårdtrykk. Denne sees ikke sammen med teamets design, men sees direkte i bestillingen.)

- Husk å bruke størrelseguiden

- Varene kan hentes hos Milsluker'n ca 6 uker etter bestilling. Du få mail når varene er klare.

Merk at overtrekksdressen er sommerversjonen, dvs en tynn overtrekksdress, med bl.a litt lavere krage enn langrennsdressen.
Klubbmesterskapet 10. april

Postet av Njård - Langrenn den 23. Mar 2018

Påmeldingen via websiden stenger i dag (renndagen, 10. april) kl 14. Etteranmelding kan gjøres i Sørkedalen. Vær i så fall ute i god tid. Betaling for etteranmelding kr 100 gjøres via Vipps til 87973 Njård Langrenn).

Tirsdag 10. april ønsker vi velkommen til klubbmesterskapet i Langrenn i Sørkedalen. Dette er en hyggelig og uhøytidelig avslutning på sesongen, så her håper vi alle er med!

Stilart: fristil (dvs skøyting for de fleste, og klassisk om noen av de yngste heller vil det.) Det er fellesstart for hver årsklasse. Første start er kl 18.00. Se tidsplan for start alle klasser nedenfor.

Påmelding koster kr 100 per deltager. Alle deltagere får da en gratis brus (eller saft), pølse/toast og kake. Det er gratis kaffe/kake til foreldre. Og det er selvfølgelig premie til alle!

Vi trenger mange kakebakere! Gi gjerne beskjed til Camilla (Camilla.aschehoug@nrk.no). Noen foreldre vil få faste oppgaver, og ellers bidrar alle foreldre der de ser det er behov, med rydding etc.

For påmelding: Logg på som vanlig via våre websider. Velg fanen Påmelding/../..  øverst. Se melding øverst på siden vedr påmelding etter kl 14 renndagen.

STARTPLAN

10 km

Kl 18.00: M17, M18, M19-20 + M Senior

5 km

Kl 18.02: G15 + G16

Kl 18.04: K17, K18, K19-20 + K Senior

Kl 18.06: J15 + J16

1 km

18.30: G9

18.32: J9

18.34: G8

18.36: J8

2 km

18.40: G12

18.42: G11

18.44: G10

18.46: J12

18.48: J11

18.50: J10

3 km

18.56: G14

18.58: J14

19:00: G13

19.02: J13
Innkalling til Årlig møte i Njård Langrenn

Postet av Njård - Langrenn den 22. Feb 2018


Innkalling til Årlig møte i Njård Langrenn

Tid: 28. februar 2018 kl 20.00

Sted: Klubbhuset (ved tennisboblen i Jensmessveien)

For å ha stemmerett må man være fylt 15 år, hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforplktelsene, jfr NIFs lov § 2-5. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt, jfr NIFs lov § 2-9. Det Årlige Møtet skal bl.a. behandle Njårds Langrenns årsberetning og regnskap for 2017, foreta valg av nytt styre og komiteer og vedta budsjett for 2018.  Ønsker du å fremme forslag for behandling på det årlige møtet, må forslaget fremmes for langrennstyret senest 24. februar. Alle saksdokumenter vil være tilgjengelige på denne nettsiden så snart som mulig, og i god tid før det årlige møtet. Vi ønsker alle medlemmer velkommen på det årlige møtet!

Vi trenger flere styremedlemmer! Har du lyst og tid til å bidra, vil vi gjerne at du tar kontakt med Valgkomiteen: thomas.jenssen@accenture.com eller anneglomnesrudi@hotmail.com.

Det er morsomt og givende å bidra i styrearbeidet!

Agenda:

1. Konstituering 

Godkjennelse av innkalling og saksliste - Valg av møteleder - Valg av referent - Valg av 2 protokollunderskrivere

2. Godkjennelse av Årsmelding 2017 

Her er link til Årsmelding 2017 og Utfyllende årsberetning 2017

3. Behandling av Regnskap for 2017

Her er link til Regnskap for 2017

Her er link til Balanse 31.12.2017

4. Vedta Budsjett for 2018

Her er link til Budsjett for 2018

5. Behandle eventuelt innkomne forslag

6. Foreta valg 

Med vennlig hilsen Styret i Njård Langrenn
Supertilbud på Njårds dunjakke fra Swix

Postet av Njård - Langrenn den 2. Feb 2018

Milsluker'n tilbyr nå forhåndsbestilling av Njårds dunjakke for neste sesong. Grunnet stor etterspørsel av jakken fra mange klubber, har de klart å forhandle frem en meget god pris, dersom jakken forhåndsbestilles nå før 6. februar (men med levering først i midten av oktober). Det vil også bli mulig å bestille jakken til høsten, men da til den "vanlige" prisen.

Junior, pris ved bestilling nå: kr 900 (til høsten kr 1.200)
Voksen, pris ved bestilling nå:  kr 1.200 (til høsten er prisen kr 1.500)

Se vedlagte link til flyer HER med link til bestillingsside hos Milsluker'n.
Se også foto under av omtrent hvordan jakken så ut med trykk i år. Mindre endringer kan forekomme.

Som vanlig anbefaler vi å sjekke størrelser i størrelsesguiden på nettet. Enda bedre er det om du kan prøve jakken i butikk eller av bekjente som allerede har jakken.