Gullrush i KM for Njård

Postet av Åsmund Gram Dokka den 31. Jan 2024

Ikke mindre enn fire kretsmestere og mange andre gode prestasjoner var fasit etter helgens kretsmesterskap på Skullerud.

Jørgen (M18)

Lørdag var det klassisk med noe krevende smøreforhold ettersom store deler av løypene ligger i skyggenBjørnar (G16), mens temperaturen ellers etter hvert bikket over på plussiden. For mange sto det og vippet mellom klister og voks, og en god del valgte å gå med klister med voksdekning.

For Njårds del åpnet det bra og ble siden enda bedre. Først Tok Daniel Henriksen Gunnerød bronse i klassen M19/20, før Jørgen Hvatum gikk til topps i klassen under, M18. Leopold Strand tok deretter sølv i M17, før Bjørnar Øhrn Johannessen knep førsteplassen i G16 med åtte sekunder.

Dagen etter, da det ble gått fri teknikk, ble ikke stort dårligere: Lars Bjertnæs ble kretsmester i M19/20, mens Leopold Strand tok steget opp på toppen av pallen i M17.

Status ble altså fire kretsmestere og to pallplasser (2. og 3. plass). Vanvittig bra!

Helgen var også preget av en rekke andre sterke prestasjoner av Njård-løpere – noen debuterte i sporet, andre nådde personlige målsetninger. I de yngste klassene var innsatsen og skigleden ubeskrivelig.

Og helgen gjennom hadde alle løpere all mulig teknisk og taktisk støtte av hovedtreneren vår. Takk, Sondre!