Regjeringen varser lettelser for organisert idrett for barn og unge

Postet av Njård - Langrenn den 30. Jan 2021

På pressekonferanse lørdag 30. januar fremsatte regjeringen noen lettelser i Covid-19 restriksjonene. Blant annet innebærer det at barn og unge under 20 år skal kunne gjenoppta organisert idrett. Lettelsene gjelder fra og med onsdag 3. januar.

Oslo kommune har sagt at de skal følge regjeringen. Vi avventer endelig beslutning og ytterligere informasjon fra de tidlig neste uke.

Dere hører nærmere fra egne oppmenn via SPOND i forhold til dette og oppstart av organisert skitrening igjen.

Se https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/videreforer-smittetiltak-men-gir-lettelser-for-barn-og-unge/id2830766/?expand=factbox2830772


0 Kommentar

All organisert langrennstrening stanses for uke 4

Postet av Njård - Langrenn den 23. Jan 2021

Det foreligger nye regler fra myndighetene fra i dag lørdag 23. januar. Det betyr at all organisert trening, inkludert utendørs langrennstrening bortfaller i første omgang til og med 31. januar.

Med referanse til nye innstramninger både fra Oslo Kommune og NIF stenges alle anlegg på Njård fra 23. januar. Det er heller ikke lov å gjennomføre organisert trening ute.

Oslo Kommune stenger også alle sine idrettsanlegg fra i dag for all bruk, både innendørs og utendørs. Dette gjelder også toppidrett.

Vi følger med på situasjonen og oppdaterer om det kommer endringer som medfører mulighet for aktivitet.

Se også https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/kraftige-tiltak-i-10-kommuner-etter-utbrudd-av-den-engelske-virusmutasjonen/id2829738/


0 Kommentar

Njårdrennet avlyses grunnet smittesituasjonen i Oslo

Postet av Njård - Langrenn den 6. Jan 2021

Njårdrennet som var planlagt å gå av stabelen 16. januar 2021 i Holmenkollen skiarena er dessverre avlyst. Oslo kommune har i en pressemelding 6. januar frarådet at det holdes utendørs idrettsarrangement de neste ukene, med bakgrunn i økende smittetall. I tillegg har Bymiljøetaten stengt Holmenkollen skiarena  for konkurranser.

Rennkomitèen hadde forberedt seg godt og håpet i det lengst at det kunne la seg gjøre å arrangert et skirenn med gode smitteverntiltak. Når nye innstramninger kommer innretter vi oss selvsagt etter dette og viser ansvar og avlyser som andre arrangører gjør.

Vi ser frem til å kunne arrangere Njårdrennet igjen neste vinter til glede for våre alle våre skivenner. En fattig trøst i en krevende tid er at nå er det gode skiforhold i marka. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline