Gratis SMØREKURS 15. og 22. november

Postet av Njård - Langrenn den 31. Okt 2017

Alle barn (og voksne) fortjener gode ski! Dårlige ski kan ødelegge mye skiglede! Er du ikke ekspert, men tenker at du har noe å lære om smøring?

Vi ser at det er mange av de samme som kommer på smørekurs hvert år. Mange flere burde benytte sjansen til å få noen gode råd! 

HER BURDE DET NESTEN VÆRE FREMMØTEPLIKT FOR ALLE FORELDRE (og eldre barn/ungdom som bør lære seg å smøre ski selv etterhvert) 

Grunnkursonsdag 15. november kl 18.30 - 21.00

- Grunnleggende behandling av ski, glider, voks og klister

- Gjennomgang av nødvendig utstyr for behandling av ski

- Skismøring vs. Skinski

Viderekomne/Racingonsdag 22. november kl 18.30 - 21.00

- Prep av ski til konkurranse

- Feste, glider, cera og rill

Begge kursene er i Klubbhuset i Jensmessveien 1 (v/tennisboblen, ikke i Njårdhallen)

Kursholder: Thomas Jenssen 

Kursene er gratis, men for å ha oversikt over hvor mange som kommer, ber vi dere melde dere på via medlemssystemet (samme sted som dere betaler treningsavgift etc.)




Ny Njård dunjakke

Postet av Njård - Langrenn den 29. Okt 2017

Gjennom Milsluker'n kan vi nå bestille ny Swix dunjakke med Njårdtrykk. Modellen er ny av året, og er Swix' nye klubbjakke. Denne er tynnere enn jakken vi tidligere har hatt, men er visst god og varm pga bedre kvalitet på dunet. 

Vi er blitt fortalt at jakken er blitt veldig populær, og vi setter derfor en kort bestillingsfrist (7. november), og håper den dermed ikke blir utsolgt fra Swix. 

Mange av dere fikk se og prøve jakkene på Hyggekvelden, men vi måtte levere disse prøvene tilbake. Dersom du vil prøve jakkestørrelser, er det mulig Milsluker'n eller andre sportsbutikker har den inne. Se ellers størrelsesguide på nettet. 

Jakken koster:

Junior kr 1.150 (veil. 1.500)

Dame/Herre kr 1.500 (veil 1.999)

Her er link til bestilling via Milsluker'n (NB Merk at bestillingsfrist her står 15. november, men den er endret til 7. november): 

https://www.milslukern.no/sear...





Fellessamling på Skeikampen 1-3. desember

Postet av Njård - Langrenn den 27. Okt 2017

I år skal vi bo på Thon Skeikampen Resort - Skitorget, dette er nyere leiligheter på Skeikampen. Vi trener i de flotte løypene i området rundt.

Samlingen tilbyr treningsøkter for Rekrutt 10 år og eldre og fullt opphold med sosiale arrangementer. Det er veldig hyggelig om familier med yngre barn også deltar, men vi har ikke organisert trening for barn under 10 år (født 2009 og senere).

Thon Skeikampen Resort har leiligheter med hhv 10, 8 og 4 sengeplasser. For å få plass til så mange som mulig, må vi be alle være fleksible med hensyn til romfordeling. Er det noen dere gjerne vil bo sammen med, må dere sende en mail til mailadressen under. Vi kan ikke garantere at alle får oppfylt sine ønsker om spesifikke romtyper. Romfordelingen gjøres så godt vi kan, og eventuelle bytter må dere ordne selv. Dersom yngre barn blir meldt på uten foreldre, er det viktig at dere avtaler med andre foreldre de kan bo med og som tar ansvar for barnet og hjelper med riktig påkledning/smøring osv.

Alle rom har egne bad. Sengetøy må medbringes. Mer info om Skitorget finnes her: https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/skeikampen/thon-skeikampen-resort/thon-skitorget-apartments-1-soverom/Gallery?HotelSearch=Thon+Skeikampen+Resort&SearchPageId=2259&SelectedHotelPageId=2259&CheckInDate=2017-09-12+04%3A00%3A00Z&CheckOutDate=2017-09-13+04%3A00%3A00Z&Rooms%5B0%5D.Adults=4&Rooms%5B0%5D.Children=0&Rooms%5B0%5D.Infants=0&Rooms%5B0%5D.SelectedRoom=13251.

Prisen for overnatting på Skitorget inkluderer helpensjon (fra middag fredag til lunsj søndag):

  • Voksen: kr 1.590

  • Ungdom 13-18 år: kr 1.390

  • Barn 0-12 år: kr 990

    Vi har opprettet påmelding med betaling på hjemmesiden til Njård Langrenn. Logg inn som vanlig og gå til ”påmeldingsfanen”.

NB! Pga forskjellige priser for voksen/ungdom/barn, kommer dette opp som flere linjer i påmeldingssystemet. Vær nøye med å velge riktig familiemedlems navn i riktig prisgruppe. Dersom du skal melde på foreldre eller barn (søsken) som ikke er medlemmer i Njård, melder du på i medlemmets navn (men i den riktige prisklassen). Send så mail på mailadressen under og informer om riktig navn på de påmeldte.

Ønske om romfordeling og eventuelle spørsmål sendes på e-post til: camilla.aschehoug@nrk.no, mob: 41 45 86 13


 

Her er det førstemann til mølla;

FRIST FOR PÅMELDING ER TORSDAG 16. november 2017

NB! Hvis du bor på privat hytte denne helgen, men skal være med på samlingen må du gi beskjed til Camilla Aschehoug på e-post (camilla.aschehoug@nrk.no).


Vi gleder oss til en sosial og treningsrik helg og håper på mye snø!



Hyggekveld onsdag 25. oktober

Postet av Njård - Langrenn den 17. Okt 2017


Her er presentasjonen som ble gitt på hyggekvelden: Hyggekveld 2017 presentasjon.pdf

Vi inviterer til hyggekveld for alle i Njård Langrenn onsdag 25. oktober kl 18-20 på Huseby Skole. Vi ønsker små og store utøvere, foreldre, søsken og trenere velkommen!

Dette er en tradisjon vi har hatt i mange år, og det er alltid stor stemning.

Her blir det gitt litt informasjon om hva som skjer i klubben kommende skisesong. Vi viser bilder og kanskje video. Vi serverer gratis pizza, saft, kaker og kaffe. Det blir lotteri med flotte gevinster! Husk å ta med kontanter (gjerne mynter).

Vi regner med at alle hjelper til med de oppgaver som må gjøres! Under ser du listen over oppgaver. Gi beskjed til Ane Varden,anevarden@gmail.com, mob: 92608912, om hva du kan hjelpe til med, senest 23. oktober. Er det ikke nok som melder seg, må vi fordele oppgaver.

- Gevinster til lotteriet 

- Sette frem stoler fra kl 17.30 

- Bake kaker 

- Ta med termos med kaffe 

- Servering av mat/drikke 

- Rydding av lokalet/sette på plass stoler etter kl 20 (er vi mange, går det raskt!)

Velkommen!